MENÜ

Dortmund Liverpool maçı hangi kanalda? Dortmund Liverpool şifreli mi?

Borussia Dortmund Liverpool mücadelesi, UEFA Avrupa Ligi çeyrek finalinin en dikkat çeken eşleşmesi. Alman devi Dortmund Liverpool'un başındaki eski teknik direktörü Jurgen Kloop'a karşı duygusal bir maça çıkacak. Peki Dortmund Liverpool maçı hangi kanalda, saat kaçta, şifreli mi? Jurgen Kloop'un kritik mücadelesi ile ilgili detaylar bu haberin içeriğinde..

Dortmund Liverpool maçı hangi kanalda? Dortmund Liverpool şifreli mi?

Borussia Dortmund Liverpool eşleşmesi, UEFA Avrupa Ligi Çeyrek Finalleri'ne ayrı bir heyecan kattı. Şu anda İngiliz temsilcisi Liverpool'u çalıştıran Jurgen Kloop, yıllarca çalıştırdığı Borussia Dortmund'a rakip olacak.

Dortmund Liverpool canlı

Dortmund Liverpool arasında oynanacak UEFA Avrupa Ligi çeyrek final ilk maçı, 7 Nisan Perşembe günü saat 22:05'te TRT 1 ekranlarından naklen yayınlanacak.

Maçı İspanya Futbol Federasyonu'ndan FIFA hakemi Carlos Velasco Carballo yönetecek. Velasco'nun yardımcılıklarını Roberto Alonso ve Juan Yuste yapacak.

İlkay Gündoğan ve Nuri Şahin

Dortmund'da İlkay Gündoğan ve Nuri Şahin, Liverpool cephesinde yer alan Türk asıllı Emre Can'ın birbirlerine karşı oynayacak olması da Türk izleyiciler açısından ayrı bir dönem taşıyacak.

MAÇ: Borussia Dortmund Liverpool
SAAT: 22.05
STAT: Signal Iduna Park Stadyumu
HAKEMLER: Carlos Velasco Carballo, Roberto Alonso, Juan Yuste


Klopp: Gol atarsak sevineceğim

Liverpool'un hocası
olarak Signal Iduna Park'a çıkacak olan Jurgen Klopp, "Gol attığımızda tabiiki kutlayacağım. Bunu 18 yıl geçirdiğim Mainz'da da yaptım, şimdi 7 yılımı verdiğim Dortmund'da karşı da gol atınca sevineceğim." dedi.

Teknik adam ayrıca "İnsanlar bunun pek farkında değil ama bu sadece bir oyun. Mainz ve Dortmund için herşeyi yaptım, Şimdi sıra Liverpool'da" dedi.

46 yaşındaki Alman teknik adam, "Benim hakkımda ne düşünüyorlar bilmiyorum ama Dortmund'la iyi vedalaştık. Birçok kişinin beni gördüğüne sevineceğine eminim ama arkadaşlarla özlem gidermek için doğru zaman olmayacak. Soyunma odası demek benim için iş demek ve konu iş olunca stres en üst seviyede" açıklamasını yaptı.



MUHTEMEL KADROLAR



BORUSSİA DORTMUND 11 (MUHTEMEL):
Roman Bürki, Lukasz Piszczek, Sven Bender, Mats Hummels, Marcel Schmelzer, Gonzalo Castro, Julian Weigl, Erik Durm, Henrikh Mkhitaryan, Marco Reus, Pierre-Emerick Aubameyang



LİVERPOOL 11 (MUHTEMEL)
Simon Mignolet, Nathaniel Clyne, Dejan Lovren, Philippe Coutinho, Roberto Firmino, Jordan Henderson, Daniel Sturridge, Mamadou Sakho, Alberto Moreno, Adam Lallana, Emre Can

UEFA AVRUPA LİGİ MAÇLARI HANGİ KANALDA?

7 Nisan Perşembe
UEFA Avrupa Ligi: Borussia Dortmund - Liverpool, 22:05 (TRT 1)
UEFA Avrupa Ligi: Athletic Bilbao - Sevilla, 22:05 (Tivibu Spor 2)
UEFA Avrupa Ligi: Braga – Shakhtar Donetsk, 22:05 (Tivibu Spor 4)
UEFA Avrupa Ligi: Villarreal – Sparta Prag, 22:05 (Tivibu Spor 3)

Haberin Devamı
YORUM YAZ