MENÜ

PSG'nin yıldız futbolcusundan Süper Lig ekibine kötü haber! Teklifi reddetti

Transfer çalışmalarına devam eden Süper Lig ekibi, PSG'nin yıldız futbolcusu Layvin Kurzawa'ya teklif götürmüştü. Alınan bilgiye göre Fransız futbolcu, gelen teklifi reddetti. İşte transfer haberinin detayları...

PSG'nin yıldız futbolcusundan Süper Lig ekibine kötü haber! Teklifi reddetti

Yaz transfer sezonu yaklaşırken çalışmalarına son sürat devam eden Süper Lig ekibi, Fransız devi Paris Saint-Germain'nin yıldız futbolcusuna teklif yollamıştı. Dünyaca ünlü gazeteci Fabrizio Romano, Fransız futbolcunun bu teklifi reddettiğini yazdı...

Haberin Devamı

SEZON PERFORMANSI

Layvin Kurzawa, bu sezon PSG ile sadece 1 karşılaşmaya çıktı ve 8 dakika süre aldı. Fransız sol bek, kariyerinde toplam 154 maça çıktı ve 14 gol 23 asistlik performans sergiledi.

Geçen sezonu Fulham'da kiralık olarak geçiren Kurzawa, 6 maça çıkmış ve 2 gol, 1 asistlik performans sergilemişti.

PSGnin yıldız futbolcusundan Süper Lig ekibine kötü haber Teklifi reddetti

SÖZLEŞMESİ SEZON SONU BİTİYOR

31 yaşındaki sol bekin PSG ile olan sözleşmesi sezon sonuna sona eriyor. Kurzawa'nın güncel piyasa değeri ise 2 milyon 500 bin Euro olarak gösteriliyor.

ADANA DEMİRSPOR'A RET

Fabrizio Romano'nun haberine göre Trendyol Süper Lig ekiplerinden Yukatel Adana Demirspor, sezon sonunda Fransız ekibi ile olan kontratının sonuna gelecek olan yıldız futbolcuya sözleşme teklifinde bulundu.

Haberin Devamı

Haberin detaylarında Yukatel Adana Demirspor'un önerdiği sözleşmenin iki yıllık olduğu belirtilirken, 31 yaşındaki futbolcunun bu teklifi reddettiği ve başka teklifleri dinlemek istediği aktarıldı.

PSGnin yıldız futbolcusundan Süper Lig ekibine kötü haber Teklifi reddetti

YORUM YAZ