MENÜ

Galatasaray isterse alır

Fenerbahçe Asbaşkanı Ali Yıldırım'ın, “Fenerbahçe isterse Hamit'i alır” söylemine gönderme yapan Arkan, “Gereğini yaptık, Hamit'i aldık. Galatasaray bir oyuncusu isterse alır” ifadelerini kullandı

Galatasaray isterse alır

Radyospor’da Özgür Sancar’ın konuğu olan Galatasaray Başkan Yardımcısı Refik Arkan, çarpıcı açıklamalarda bulundu.
İlk olarak yapılan transferlere değinen Arkan, “Hedefiniz büyükse, yatırımlarınız da büyük olur. Avrupa’da başarı için bu transfer yatırımlarını yapmak kaçınılmazdı. Burak Yılmaz’ın Galatasaray’a gelme arzusu vardı. Yurt dışına transferi gerçekleşmeyince biz transfer ettik. Yöneticiler dikkatli açıklamalar yapmalı” dedi. Refik Arkan, Hamit Altıntop konusunda ise Fenerbahçe’yi kızdıracak bir açıklama yaptı. Arkan, “Hamit bizim transfer listemizde olan bir oyuncuydu. Biz gereğini yaptık ve Hamit’i aldık. Herkes kendi değerlendirmesini yapabilir. Galatasaray Kulübü, bir oyuncuyu almak isterse alır” diye konuştu.

‘Berbatov’u, Terim bilir’

Refik Arkan, sözlerini şöyle sürdürdü: “Felipe Melo konusunda problem Juventus’tan kaynaklanıyor. Oyuncuyla ilgili sorun yok. Eğer Melo olmazsa, çok kısa sürede aynı kalitede bir oyuncuyu getireceğiz. Gündemimizde dünyaca ünlü forvetler var. Berbatov alternatiflerden biri, kendisiyle görüştük. Kararı Fatih Terim verecek. Türkiye’deki başarılar bizim için pasaporttur. Asıl mücadelemiz Avrupa yarışmaları için. Camia olarak buna kilitlendik. Borçlarımızda da azalma var. Eskiye nazaran daha düzenli bir duruma geldi”.

Haberin Devamı
YORUM YAZ