MENÜ

800 liraya bilet alan olmayınca...

Bursa Yönetimi'nin belirlediği fahiş fiyat politikası nedeniyle kale arkaları boş kaldı. Bunun üzerine açık bölüme minik Bursasporlular ve aileleri alındı

800 liraya bilet alan olmayınca...

Bursaspor ile Galatasaray arasındaki Ziraat Türkiye Kupası rövanş karşılaşmasında 847’si resmi, 500’ü özel güvenlik olmak üzere toplam bin 347 güvenlik görevlisi görev yaptı. Bursaspor Yönetim Kurulu’nun belirlediği 800 TL’lik maç bileti ücreti nedeniyle Bursasporlu taraftarlar açık kale arkasına rağbet edemedi. Yöneticiler bu tribüne Bursaspor Futbol Okulu’nda yer alan futbolcular ile ailelerini aldı. Aynı tarifenin geçerli olduğu Galatasaraylı taraftarlar ise Bursaspor maçına gitmedi. Sarı-Kırmızılılar’a ayrılan bölümde de sadece emniyet güçleri yer aldı.

Yönetim 3 kişiyi arıyor


Galatasaray Yönetimi, Bursa karşısında takımlarını yalnız bırakmayarak 800 TL’ye bilet alan 3 kişinin peşine düştü! Sarı-Kırmızılı kulüp, her türlü güçlüğü aşarak deplasman tribününde yerini alan 3 taraftarını onurlandırmak istiyor. Resmi siteden yapılan açıklamada, “Her golden sonra futbolcularımızın önlerine giderek selamladığı 3 vefakar taraftarımızın, elbette ellerindeki maça ait bilet koçanını ibraz ederek, sosyal medya hesaplarımıza başvurmalarını bekliyoruz” ifadeleri kullanıldı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ