MENÜ

Yerry Mina için son iddia Sevilla

Fenerbahçe'nin kadrosuna katmak için görüşmelerde bulunduğu Barcelona'nın Kolombiyalı savunmacısı Yerry Mina'nın, Sevilla'ya kiralanabileceği iddia edildi.

Yerry Mina için son iddia Sevilla


Barcelona'ya geçtiğimiz sezonun devre arasında katılan ancak performansıyla teknik direktör Valverde'yi etkilemeyi başaramayan Yerry Mina'nın yeni sezonda takımda kalma şansı oldukça az görünüyor.

Kolombiya Milli Takımı'yla Rusya'da düzenlenen Dünya Kupası'nda mücadele eden genç stoper için Fenerbahçe de yakın temas halinde.

Fenerbahçe Sportif Direktörü Damien Comolli, geçtiğimiz günlerde Barselona'ya giderek Kolombiyalı stoper Yerry Mina'nın transferi için Katalan ekibinin yöneticileriyle bir görüşme gerçekleştirmişti.

Ancak 23 yaşındaki futbolcu için İspanyol basınında her gün yeni bir iddia ortaya atılıyor.

Sport gazetesi dün yayınlanan sayısında Real Betis'in Yerry Mina'yı transfer etmek istediğini belirtirken, bugün ABC de Sevilla, Mina'nın Endülüs ekibine kiralık olarak katılmasının olasıklıklar dahilinde olduğunu öne sürdü.

Haberde, Barcelona'nın, Sevilla'da forma giyen Fransız savunmacı Clement Lenglet karşılığında, forma bulma şansı oldukça azalan Mina'yı önerdiği ifade edildi.
Fenerbahçe'de değişimin şifreleri: İşte Comolli'nin raporu

Haberin Devamı
YORUM YAZ