MENÜ

Aykut Kocaman'dan derbi itirafı!

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, zirveden uzaklaşsalar da şampiyonluğa inancını yitirmedi.

Aykut Kocaman'dan derbi itirafı!

Tüm hesapların 3 puan üzerine yapıldığı Galatasaray derbisinden çıkan beraberlik Fenerbahçe camiasında travmaya neden olurken, teknik direktör Aykut Kocaman psikolojik çöküntüyü onarmak için kolları sıvadı.

Rüzgar her hafta başka bir takımın arkasından esip dengeler sürekli değişirken, tecrübeli hoca da fisktür avantajının ellerinde olduğu döneme girdiklerini hatırlatarak söze başladı. Milli arada İstanbul’da kalan oyuncularıyla sürekli konuşmalar yapan ve karşılaşmaları muhtemel senaryolardan bahseden Aykut Hoca, Kayserispor karşılaşmasının önemine dikkat çekti.

Sezon sonunda ayrılması beklenen 20 yıldız

‘SIKI ÇALIŞMALIYIZ’

Geçmiş yılların aksine çok farklı bir lige şahit olduklarının altını çizen başarılı çalıştırıcı, şampiyonluğa olan inancını şu sözlerle özetledi: “G.Saray derbisini kazansaydık çok büyük bir avantaj yakalayacaktık. Ancak 3 puanı alamadık diye de başımız öne eğip beklemeyeceğiz. Fikstürümüz ortada. Her maçı kazanabiliriz. Yeter ki bu inancı bana gösterin.

Ligin boyu iyice kısaldı. Bu periyotta üstümüzde yer alan rakiplerimiz birbirleriyle oynayacaklar. Bu maçlardaki muhtemel kayıpların işimize yaraması için yolumuza kazanarak devam etmeliyiz. İçinizdeki şampiyonluk inancı hiç sönmesin. İpi göğüslememiz imkansız değil.

Milli ara tam zamanında geldi. Şimdi sıkı çalışıp hatalarımızı görme ve tamir etme zamanı. Kayseri maçıyla yeni bir seriye başlangıç yaparsak ben mutlu sona ilerleyeceğimize inanıyorum. Unutmayın ki hiçbir şey imkansız değil. Hem hakemlere hem de önyargılara karşı koymalıyız.”

Günün gazete manşetleri (22 Mart 2018 Perşembe)


Aykut Kocaman gereğini yaptı! Samandıra'da tarihi konuşma...

Haberin Devamı
YORUM YAZ