MENÜ

Takım oyunu büyüktür, bireysel oyun

Vadiye sürpriz tercihlerle çıkan ve daha da önemlisi vadiye tam bir takım olarak inen Team Cappadocia, Oyun Hizmetleri Espor’u 5 maçlık seride 3-1 yenerek Şampiyonluk Ligi elemelerine katılmaya hak kazandı!

Takım oyunu büyüktür, bireysel oyun

Doğru kompozisyon zaferi getirdi! TeamCappadocia(1)-Oyun Hizmetleri Espor(0)

Team Cappadocia doğru kompozisyon kurarak 5 maçlık serinin ilk maçından galibiyetle ayrılmayı başardı. Orta oyunda Oyun Hizmetleri Espor takımının üst koridoru Smoke, Swain ile çok güzel bir oyun geçirmiş olsa da takımca çok doğru oynayan Team Cappadocia 40 dakikalık harika bir mücadelenin ardından zafer ekranını görerek seride durumu 1-0’a getirmeyi başardı.

Kağıt üzerinden rakip takımdan daha mütevazi bir kadroya sahip olan Team Cappadocia’nın bu seriden galibiyetle ayrılması için en kilit nokta olan takım uyumunu ilk maçta vadiye çok doğru bir şekilde yansıtmayı başardılar.

İllaoi nasıl oynanır? Team Cappadocia(1)-Oyun Hizmetleri Espor(1)

İlk maçtan mağlubiyet ile ayrılan Oyun Hizmetleri Espor, 2. maça üstün üst koridor planıyla çıkarak tecrübeli üst koridor Smoke’un ellerine koridor kabadayısı İllaoi’yi verdiler. Smoke da bizlere üst koridorda rakip nasıl darlanır soruna cevap olacak nitelikte bir oyun oynayarak harika bir performans sergilemeyi başarıyor.

Oyunun son 5 dakikasında alt koridorda yaşanan bir pozisyonda 4 Team Cappadocia oyuncusunun tek başına olan Smoke’u öldürmesi o kadar uzun sürdü ki Oyun Hizmetleri Espor takımı üst koridor inhibitör kulesini almayı başardılar. Oyun Hizmetleri Espor takımı bu maç ile üst koridoru kazan, maçı kazan planını vadiye yansıtmış oldu.

Merhaba ben Appen mekanın yeni sahibiyim! Team Cappadocia(2)-Oyun Hizmetleri Espor(1)

Rakip kazanan üst koridor alıyorsa bizde ormanı yok edelim diyen Team Cappadocia vadiye gizli silahını gönderdi ve Nocturne tercihinde bulundu. Appen’in kusursuz oyununun yanına bir de üst koridorda gelen Shen tercihi ile rakibine vadiyi dar eden Team Cappadocia vadiden zafer ekranını görerek ayrılan taraf olarak seride 2-1 öne geçtiler.

Üst koridoru kazan planını bir kez daha uygulamaya çalışan Oyun Hizmetleri Epor’un bu planı bu sefer tutmadı. Vadi planı sadece Smoke’un ayrık ittirmesi olan Oyun Hizmetleri Espor rakibinin oyunlarına cevap veremeyince maçtan bozgun ekranıyla ayrılmaktan kurtulmadı.

Bu bir takım oyunu! Team Cappadocia(3)- Oyun Hizmetleri Espor(1)

League Of Legends için bireysel performans önemli olmasına karşın takım uyumu,takımda hareket etmek çok daha önemlidir. Bunu çok iyi bilen Team Cappadocia vadiye takım olarak indiler. Oyun Hizmetleri Espor ise tüm seri boyunca üst koridora ayrık ittirme şampiyonları verdiler. Sahip oldukları tecrübeli ve güzel kadroya rağmen bekleneni veremeyen Oyun Hizmetleri Espor maçları belki de şampiyon seçim ve yasaklama ekranında kaybettiğini söyleyebiliriz.

Team Cappadocia takım kompozisyonuna önem verirken, bireysel performansa önem veren Oyun Hizmetleri Espor takımı seriden 3-1 mağlup ayrılmaktan kurtulamadı. Team Cappadocia ise oynadıkları doğru oyunlar, vadiye tam konsantrasyon inmeleri ve sahip oldukları mütevazi kadroya rağmen gösterdikleri başarı takdir edilmeye değer.

Haberin Devamı
YORUM YAZ