MENÜ

Real Madrid-Girona maç sonucu: 6-3

İspanya La Liga'nın 29. hafta mücadelesinde Real Madrid, kendi sahasında Girona'yı ağırladı. Ev sahibi ekip mücadeleyi 6-3 kazandı. Süperyıldız Ronaldo takımı adına 4 gol birden attı ve maçı takımına kazandıran isim oldu.

Real Madrid-Girona maç sonucu: 6-3

İspanya La Liga'nın 29. hafta mücadelesinde Real Madrid, Santiago Bernabeu'da Girona ile karşı karşıya geldi.

Mücadeleye ev sahibi Real hızlı başladı. 11. dakikada Cristiano Ronaldo gol perdesini açtı. Bu gole Girona 29. dakikada Stuani ile karşılık verdi. Bu aynı zamanda ilk yarının da skoru oldu.

2. yarıda ise tam bir gol yağmuru yaşandı. Devre arasından hızlı dönen taraf Real Madrid oldu. 47'de Portekizli yıldız yeniden takımını öne geçiren golü kaydetti. 59. dakikada Lucas Vazquez ev sahibi adına skoru 3-1'e getiren golü attı.

64. dakikada Ronaldo yeniden sahneye çıktı ve 3. golünü kaydederek hat-trick yaptı ve skoru 4-1'e getirdi. Girona bu golün 3 dakika sonrası ilk golün sahibi Stuani skoru 4-2'ye getiren golü attı.

Mücadelede dakikalar 86'yı gösterdiğinde bu kez de Real adına Gareth Bale skoru 5-2'ye getirdi. Rakip Girona bu gole karşılık 88'de Juanpe ile farkı yeniden 2'ye düşürdü ama son sözü yine söyleyen Real'de Cristiano Ronaldo oldu. Yıldız futbolcu 90. dakikada skoru belirleyen golü kaydetti.

Alınan bu sonuçla Real Madrid puanını 57'ye yükseltti. Girona ise 43 puanda kaldı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ