MENÜ

Osman Yılmaz'ın Bursa at yarış tahminleri

Bursa at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Osman Yılmaz günün programını değerlendirdi.

Osman Yılmaz'ın Bursa at yarış tahminleri

19 Mart Pazartesi Bursa at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Osman Yılmaz günün programını değerlendirdi.

SUMEL HAN Bu Kez Affetmez

1.AYAK: Zorlanmadan kazandığı yarışı ardından etkili formunu koruyan NEWTRANSATLANTIC'in yatkın olduğu pist ve mesafede uyumlu binicisi ile yine kazanmasını bekliyorum. Son yarışını kesinlikle ölçü almadığım BLAZE OF LIGHT yatkın olduğu pist ve mesafede bu safkanın en ciddi rakibi olacaktır. Son yarışındaki ikinciliği ile toparlandığını gösteren ZÜLFO KIRVE bu kez uyumlu binicisi ile en ufak hatayı affetmeyecektir.

2.AYAK: Art arda tabelada yer aldığı yarışlarıyla nedenli formda olduğunu gösteren KAYRABEY Maiden'e veda etmeye en yakın gördüğüm isimlerden. Formunu beğendiğim grubun tecrübeli isimlerinden olan İLBÜKE etkili pilotu ile bu safkanın en yakın takipçisi olacaktır. Tabelayı tamamladığı son yarışı ardından geliştirdiği formu ile HÜROĞLU hataları en iyi şekilde değerlendirecektir. Geniş kuponlarda DEDEMANBEYİ ve KARABİNA ihmal edilmeyecek isimlerdir.

3.AYAK: Start aldığı yarışlarında henüz tabeladan düşmeyen formda ve yetenekli ABBASOĞLU son yarışına nispeten daha uygun grupta rakiplerini avlayabilir. Her hafta yarış koşan ancak formundan bir şey kaybetmeyen ZAFER MEYDANI bu kez uyumlu binicisi ile fotoya uzanabilir. İzmir pistinde sert grupta start aldığı son yarışı ardından bir süre geri alınsa da hazırlıklarında iyi durumda olduğunu gösteren KIRCAALİ göz ardı edilmemeli. Fit durumdaki FIBONACCI en ufak hatayı affetmeyecektir.

4.AYAK: Başarı yarışlarının ardından koruduğu mükemmel formu ile SUMEL HAN tam pist ve mesafesinde uyumlu binicisi ile günün banko ismi olacaktır.

5.AYAK: Son yarışında sert gruptaki üçüncülüğü ile dikkatleri üzerine çeken RED REBEL nispeten daha uygun grupta rakiplerini avlayabilir. Kısa süredir start almasa da idman pistindeki formu ile göz dolduran CLARK KENT yatkın olduğu pist ve mesafede üst sıraları zorlayacaktır. Fit durumdaki HERO ADMIRAL en ufak hatayı affetmeyecektir. JUNNIOR ZAPPA ve KUPALIM daha sonra şans verdiğim isimlerdir.

6.AYAK: Günün son ayağında denk güçte safkanların mücadelesi nefesleri kesecek. Önceliği yakın ara ikinciliği ardından koruduğu etkili formu ile ERDURAN'a vermek istiyorum. Son startı dahil formunu beğendiğim BAYKOÇ'un bu safkanı avlayabileceğini düşünüyorum. Tabelada yer aldığı yarışlarıyla nedenli formda olduğunu gösteren DURMAZ AKAR ihmale gelmez. GAZANFER ve BİLGİNKADİR geniş kuponlarda değerlendirilmesi gereken isimlerdir. Bol şanslar, bol kazançlar diliyorum.

6,1,3
6,12,4,1,5
1,2,6,3
2
4,1,2,5,3
1,4,7,2,3

Haberin Devamı
YORUM YAZ