MENÜ

Şampiyonluk Ligi'nde 8. hafta 2. gün karşılaşmaları

Vodafone FreeZone Şampiyonluk Ligi'nin bitmesine sayılı günler kala artık takımlar ligi en iyi konumda bitirebilmek için kıyasıya mücadele veriyor. Geçen hafta Ligden düşmesi kesinleşen Galakticos oldu. Dün itibariyle ikinciliği de garantileyen Royal Bandits oldu. Bakalım bu hafta ligde playoff için mücadele veren diğer takımlar neler yapacak ?

Şampiyonluk Ligi'nde 8. hafta 2. gün karşılaşmaları

Sup-Galakticos
8. Hafta 2. Günün ilk mücadelesi belki de mücadele seviyesi en düşük maçına tanıklık edecek. Bir tarafta kazandığında liderliği garantileyecek olan BAUSuperMassive diğer tarafta ise geçen hafta ligden düşmesi kesinleşen ve arka arkaya 21 mağlubiyet alan Galakticos. 2 takım arasında ki güç farkını en iyi özetleyen durum ise bir takımın galibiyet sayısıyla diğer takımın mağlubiyet sayısının aynı olması. Bir takımın aklında ki en büyük soru işareti play-offlarda yarı finalde ki rakip kim olacak? diğer takımın aklında ki en büyük soru işareti ise yükselme liginde rakiplerimiz kim olacak. Galakticos bir sürpriz yapar mı bilinmez, elbette ki kağıt üzerinde böyle bir ihtimal var ancak gerçekçi olmak gerekirse, bu sürpriz gerçekleşirse sezonun en büyük olayı olmaya aday olacak olay gerçekleşmiş olur. Hele bir de BAUSuperMassive nisancısı Zeitnot’a Galakticos maçı sorulunca ‘’Yarın kazanırız zaten’’ açıklamasıyla çok daha büyük bir sürpriz olacağı kesin. Galakticos’un mağlubiyet serisi devam edecek mi yoksa büyük sürpriz gerçekleşecek mi? Bu sorunun cevabını 18 Mart Pazar günü saat 15:00 de alacağız. Maç, Youtube ve Twitch üzerinden canlı şekilde izlenebilecek.
RBE-YouthCrew
Belki günün ilk maçı kadar olmasa da yine de tek taraflı bir maç. Bir tarafta 2. olmayı garantileyen RBE diğer tarafta ise yükselişe geçen ve play-offlara avantajlı bir şekilde girmek isteyen YouthCrew. İki takımda dünkü mücadelelerinden galibiyetle ayrılmayı başardı. RBE ligde 2. sırada bulunuyor ve çıktığı 23 maçta 17 galibiyet 6 mağlubiyet aldı. YouthCrew ise ligin 4. sırasında bulunurken 23 maçta 11 galibiyet 12 mağlubiyet aldı. Eğer YouthCrew mevsim finallerine iddialı girmek istiyorsa bu maçı kazanmak zorunda zira bu maçı kazanarak hem galibiyet sayısını 12 ye yükselterek şu an 3. sırada bulunan 1907 Fenerbahçe Espor takımı ile galibiyet sayılarını eşitleme imkanı var hem de altında bulunan Team Aurora ve Dark Passage Dominos ile arasında ki mesafeyi koruma fırsatına sahip. Her ne kadar RBE bu maça favori olarak çıkacak olsa da başarıya aç YouthCrew ekibi özelikle CoCo’nun önderliğin de sürpriz yapma ihtimali de yatsınamaz. RBE ligimiz de BAUSup ile en istikrarlı ve makro oyunu en iyi oynayan takım olduğu düşünülürse hiç şüphesiz YouthCrew’un işi hiç kolay olmayacak. Bu maçın sonucunu işe takımlar 18 Mart Pazar günü saat 16:00 da vadiye indikten sonra öğrenebileceğiz.
HWA Gaming- Team Aurora
HWA Gaming güç sıralamarı açıklandığı zaman ligde 7. olması beklenen bir takımdı. Her ne kadar şu an 7. konumda da olsalar hala play-offlar için ciddi anlamda umutları var. Belki de HWA Gaming sahip oldukları mütevazi kadroya rağmen beklenenin de üstünde bir performans sergileyerek play-offlar için son ana kadar mücadele veriyorlar. Özellikle Xico’nun takıma daha doğrusu yuvasına dönmesiyle HWA her zamankinden çok daha büyük bir tehdit olacağından hiç şüphe yok. Team Aurora’da ise işler aslında istenildiği gibi gidiyor diyebiliriz. Ligin 4. sırasında bulunan takım büyük ölçüde Kış Mevsimi Finallerini garantilemis konumda duruyorlar ama alacakları bir mağlubiyetle hiç tahmin edemedikleri bir tabloyla karşılaşma ihtimalleri de var. Haftanın sonucu en çok merak edilen 2 karşılaşmasından biri olan HWA Gaming ile Team Aurora arasında oynanacak mücadele takımlar 18 Mart Pazar günü saat 17:00 de vadiye inecek ve Xico’lu HWA mı yoksa Naru’lu Team Aurora mı sorusuna yanıt arayacaklar.
1907 Fenerbahçe Espor- Dark Passage Dominos
Hiç şüphesiz günün en büyük maçı. Ligde beklenen performansı bir türlü veremeyen 2 takımın sahne alacağı mücadele de zafer yazısını hangi taraf görecek çok büyük bir merak konusu. İki takımın da çok büyük yıldızları var, takımlardan biri son şampiyon ünvanına sahipken diğer takım geçen sene dışında ki tüm TBF’leri kazanan takım ünvanına sahip. Güzel ünvanlara rağmen bu sezon iki takımda beklenenden çok uzak bir performans sergiliyor. Her ne kadar 1907 Fenerbahçe ligde 3. Dark Passage Dominos ise ligin 6. konumunda olsa da aralarında sadece 2 galibiyet var. Son şampiyon bu maçı kazanırsa galibiyet sayısını 13 e çıkartacak ve çok önemli bir virajı çok karlı bir şekilde geçecek. Dark Passage Dominos ise bu maçı kazanırsa galibiyet sayısını 11’e çıkartacak ve Mevsim Finallerine avantajlı girmek için umutlarını gelecek maçlara taşıyacak ama bozgun ekranı görme durumlarında ise takım kendini bir anda 7.lik mücadelesinin için de bulabilir. Günün en önemli maçı 18 Mart Pazar günü saat 18:00 de başlayacak ve Youtube ile Twitch üzerinden canlı bir şekilde izlenebilecek.


Haberin Devamı
YORUM YAZ