MENÜ

Royal Bandits Şampiyonluk Ligi'nde ikinciliği garantiledi

Muhteşem bir maça tanık olduğumuz RBE-FB maçından galip ayrılan taraf RBE olurken, rakiplerine gösterdikleri bozgun ekranı ile normal sezonu en kötü ihtimalle 2. olarak tamamlamayı garantilediler

Royal Bandits Şampiyonluk Ligi'nde ikinciliği garantiledi

Bir başka önemli istatistik ise yeni kurulmasına rağmen RBE son şampiyon 1907 Fenerbahçe'ye karşı normal sezon için de 4. galibiyetlerini aldılar. RBE bu sonuçla Kış Mevsimi Finallerine yarı finalden başlamayı garantilemiş oldu.

Takım yeni, hedef KMF
RBE için belki de en doğru tanımlama yeni bir takım ama hedefleri büyük olan bir takım denmesidir. Yaptıkları önemli transferlerle sezonun sürpriz takımı olmalarının yanı sıra Sihidar Vadisin’de gösterdikleri kusursuz oyunlarla KMF’nin en büyük adaylarından biri olduklarını gösterdiler. Geçen sezon yükselme liginde çok kötü bir performans sergileyerek sonuncu olan RBE ile bu sezon ki RBE’nin tek benzerliği isimleri olsa gerek. Şu an ki durumlara bakılırsa BAUSuperMassive’i durdurabilecek bir takım varsa vadide oynadıkları kusursuz oyunla RBE olabilir gibi gözüküyor. Özellikle şu an metada agresif ormancının rolü çok büyükken Malrang takımı adına çok önemli işler yapmaya devam ediyor. Malrang ile birlikte özellikle orta koridorun baskın oyuncusu Cepted kusursuza yakın oyunlarla takımını sırtlamaya devam ediyor. Tek maçlık serilerde rakiplerine üstünlük kuran RBE, Mevsim Finallerinde maçlık serilerde nasıl bir performans sergileyecekleri ise şimdiden merak konusu olmaya başladı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ