MENÜ

Beşiktaş 4x4'lük seri peşinde!

Fenerbahçe , Trabzonspor ve Gençlerbirliği’ni deviren Beşiktaş, Başakşehir’i de yenip ilk kez 4’te 4 yapmak istiyor.

Beşiktaş 4x4'lük seri peşinde!

Ligin 26. haftasında Medipol Başakşehir deplasmanına çıkacak olan Beşiktaş, rakibini yenerek bu sezon ligdeki en uzun galibiyet serisini yakalamaya çalışacak. Ligin 23. haftasında Fenerbahçe’yi evinde 3-1 yenen, ardından deplasmanda Trabzon’a 2-0 üstünlük kuran siyah-beyazlılar son olarak da Gençlerbirliği’ni 1-0 mağlup etti. Kartal yarın da Başakşehir’i yenip bu zorlu periyotta galibiyet serisini 4 maça çıkarmayı amaçlıyor.

Beşiktaş bu sezon ayrıca ligin 3. haftasından itibaren Bursa’yı 2-1, Kardemir Karabük’ü 1-0, Atiker Konya’yı da 2-0 yenerek 3 maçlık galibiyet serisi yakalamış, bu istatistiği 6. haftadaki 2-1’lik F.Bahçe yenilgisiyle sonlanmıştı.

Kartal Tekir'i arıyor!

8 MAÇTIR YENiLMiYOR

Öte yandan siyah-beyazlılar, Başakşehir’e mağlup olmaması durumunda ayrıca bu sezonki en uzun yenilmezlik serisini de yakalayacak. Ligde daha önce 9 ila 16. haftalarda üst üste 8 maçta rakiplerine mağlup olmayan Kartal, aynı performansı 18 ile 25. haftalar arasında da gösterdi.

Son 8 karşılaşmada mağlubiyet yaşamayan, 6 galibiyet ve 2 beraberlikle 20 puan toplayan Beşiktaş yarın Başakşehir’e yenilmezse bu seriyi 9 maça çıkaracak.

Kaynak: Şampiy10

Tolgay Arslan'ı biri oynatmıyor, diğeri oynatamıyor!

Haberin Devamı
YORUM YAZ