MENÜ

Giray Bulak: "2-0 bizim için çok iyi bir sonuç"

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Balıkesirspor Baltok Teknik Direktörü Giray Bulak, sahalarında kazandıkları Samsunspor maçıyla ilgili "2-0 bizim için çok iyi bir sonuç." dedi.

Giray Bulak: "2-0 bizim için çok iyi bir sonuç"

Bulak, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında, rakipleri karşısında kontrollü, sakin ve ayağa paslarla iyi bir oyun sergilediklerini söyledi.

Çok dinamik bir ekiple mücadele ettiklerini dile getiren Bulak, "Onları da tebrik ediyorum, önemli işler yapıyorlar. Bir iki pozisyonları var. Yakaladılar bizi ama değerlendiremediler. Ama biz oyunu kontrollü ve sakin oynadık, arzu etmiştik onu yaptık. 2-0 bizim için çok iyi bir sonuç. Oyuncularımı tebrik ediyorum." diye konuştu.

Samsunspor Teknik Direktörü Engin İpekoğlu ise karşılaşmaya iyi başladıklarını ve iyi mücadele ettiklerini ifade etti.

Özellikle maçın son bölümünde oyun disiplininden kopmayıp, pozisyonlar bulmayı düşündüklerini dile getiren İpekoğlu, şunları kaydetti:

"Ancak kadro derinliği olmayan bir takıma sahibiz. Her ikisi de duran toptan yemiş olduğumuz gol. Oyuncularımızın dikkat eksikliğinden kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Bundan sonraki maçlarında Balıkesirspor’a başarılar diliyorum. Herhalde bizle birlikte çıkışı başlatırlar."

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ