MENÜ

İddaa oynamadan bu yorumlara mutlaka bakın!

Fanatik'ten Caner İşbeğendiren, günün İddaa programında yer alan maçlardan bazı bilgileri sizler için paylaştı.

İddaa oynamadan bu yorumlara mutlaka bakın!

Fanatik İddaa yazarı Caner İşbeğendiren, günün İddaa programında yer alan maçlardan bazı bilgileri sizler için paylaştı.

GOL KRALI YOK!

KOD: 246
LİG: Almanya 3. Ligi
MAÇ: Unterhaching-Wehen
BİLGİ: Ev sahibi Unterhaching'de hem takımın hem de ligin en golcü ismi olan Stephan Hain (14 gol) cezası sebebiyle kritik Wehen sınavında forma giyemeyecek.

KUPADA CİDDİ ROTASYON!

KOD: 268
LİG: İngiltere FA Kupası
MAÇ: Sheffield Utd-Preston
BİLGİ: Sheffield United teknik direktörü Chris Wilder, 3 gün sonra ligde oynanacak olan Aston Villa karşılaşmasını düşünerek kupada rotasyona gitmeyi planladığını açıkladı. İdeal kadronun büyük çoğunluğunun dinlendirilmesi bekleniyor.

DEV MAÇTA ORAN DÜŞTÜ! OYNAMAK İÇİN HEMEN TIKLA

KAN KAYBEDİYORLAR!

KOD: 280
LİG: İngiltere 1. Ligi
MAÇ: Oldham-Plymouth
BİLGİ: Ligde tam 8 haftadır galibiyet alamayan düşme potasındaki Oldham'da takımın en golcü ismi Eoin Doyle başta olmak üzere bazı önemli isimler takımdan ayrıldı.

INVERNESS'TA EKSİK ÇOK

KOD: 338
LİG: İskoçya Championship Ligi
MAÇ: Falkirk-Inverness
BİLGİ: Inverness'ta eksik oyuncu sayısı 12'ye ulaştı. Teknik direktör John Robertson, U17 takımından 4-5 oyuncu takviyesiyle deplasmana gideceklerini açıkladı.

LA MASİA'DA KRİZ

KOD: 351
LİG: İspanya 2. Ligi
MAÇ: Barcelona B-Granada
BİLGİ: Barcelona B takımında bu sezon toplamda 12 gol ve 7 asiste imza atan Jose Manuel Arnaiz ve Carles Alena ikilisi, sakatlık sorunlarından dolayı Granada karşısında oynayamayacaklar.

PANA'DA SORUN PARA

KOD: 352
LİG: Yunanistan Ligi
MAÇ: Apollon Smirnis-Panathinaikos
BİLGİ: Ekonomik sıkıntılarla boğuşan Panathinaikos'ta, takımdan ayrılan isimler oldu. Yedek kulübesinde genç takımdan oyuncular yer alacak.

ST.ETİENNE GÜÇLENDİ

KOD: 122
LİG: Fransa Ligue 1
MAÇ: St.Etienne-Caen
BİLGİ: Kupadaki Troyes maçında yedek ağırlıklı kadroyla mücadele eden St.Etienne, alt sıralardan kurtulmak için önemli isimlerini Caen maçına sakladı. Yeni transferler Subotic, Beric, Ntep ve Mvila ile de güçlenen St.Etienne için bu karşılaşmada tek seçenek galibiyet.

Haberin Devamı
YORUM YAZ