MENÜ

Osman Yılmaz'ın Bursa at yarış tahminleri

Bursa at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Osman Yılmaz günün programını değerlendirdi.

Osman Yılmaz'ın Bursa at yarış tahminleri

22 Ocak Pazartesi Bursa at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Osman Yılmaz günün programını değerlendirdi.

Kalitesi ile YILDIZHAN STAR Bankom

1.AYAK: Günün ilk ayağı denk güçte safkanların bir araya geldiği zor bir koşu olacak. Önceliği son yarışını ölçü almadığım bu kez uyumlu binicisi ile start alacak olan tam pist ve mesafesindeki KESKİNER'e vermek istiyorum. Son yarışında tabela dışı kalsa da tatminkar koşan AYÇANAZ'ın devam eden iyi durumu ile bu safkanın en yakın takipçisi olacağına inanıyorum. Bir süre aradan sonra yarış gören SONEMİR uygun grupta üst sıraları zorlayacaktır. Lehine pist ve mesafesinde HANIMINOĞLU'da şanslı isimlerden. Geniş kuponlarda ağır kilosuna rağmen usta pilotu ile AŞKADİN, ilk startı ardından geri alınıp sorunları giderilen HÜROĞLU mutlaka yazılmalıdır.

2.AYAK: Maiden 3 yaşlı İngilizlerin start alacağı günün ikinci ayağıda zevkli mücadeleleri sahne olacak. Start aldığı ilk iki yarışını üst sıralarda tamamlayarak yetenekli bir isim olduğunu gösteren BREAK POINT geliştirdiği formu ve kazandığı koşu tecrübesi ile Maiden'e veda etmeye en yakın isim olarak görüyorum. Bir süre aradan sonraki yarışında tabelada yer bulan CUPIDS ARROW formunda gelişmeler olduğunu gösterdi. İkincilikle ayrıldığı ilk startı ardından bir süre geri alınsa da bu yarışa muntazam idmanlarla hazırlanan AYON'da üst sıralarda şans verdiğim isimlerdir. Son ikinciliği ardından yarış hazırlıklarında daha da iyi duruma geldiğini gösteren QAZIM BABA'da Maiden'e veda etmeye yakın gördüğüm isimlerden. Grubun en tecrübeli isimlerinden olan TAKAYAMA, ilk kez start alacak olsa da yeterli hazırlıkları ve dikkat çeken orjini ile İLHANIM'dan iyi bir yarış bekliyorum. Geniş kuponlarda STARBABA ve WORLD OF DANCER sürprizde değerlendirilmesi gereken isimler.

3.AYAK: Uzun süredir start almasa da idman pistinde yeterli hazırlıklara sahip olan YILDIZHAN STAR'ın lehine pist ve mesafesinde uygun grupta kazanmasını bekliyorum. Bankom.

4.AYAK: Art arda kazandığı yarışları ardından koruduğu mükemmel formu ile SUMEL HAN, İzmir'dan çok formda gelen HARUNHAN arasındaki zevkli mücadele birinciliği belirleyecek. Ancak bu safkanların hata yapması halinde ANITA BLAKE devreye girebilir. Dikkat.

5.AYAK: Formunun zirvesindeki WHISPER lehine pist ve mesafesinde yine rakiplerini avlayabilir. Önlerde kuracağı sert tempo ile rahatsız edilmediği takdirde AMPHITRITE beyaz bayrak ayna yapabilir. Son yarışlarına nispeten bu kez daha uygun grupta ATMACA KIZ'dan etkili bir koşu bekliyorum.

6.AYAK: Günün son ayağında ise bilinen kalitesi ve formu ile MARİSSA öne çıkan ilk isim. Bu safkanın hata yapması halinde RENGÜL ve YOLAŞAN devreye girecektir. Ayırt etmemekte fayda görüyorum. Bol şanslar, bol kazançlar...

4,8,9,3,1,10
2,3,1,7,10,5,9,11
6
3,2,4
1,2,3
1,2,5

Haberin Devamı
YORUM YAZ