MENÜ

Ercan Fırtına'nın Şanlıurfa at yarış tahminleri

Şanlıurfa at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Ercan Fırtına günün programını değerlendirdi.

Ercan Fırtına'nın Şanlıurfa at yarış tahminleri

22 Ocak Pazartesi Şanlıurfa at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Ercan Fırtına günün programını değerlendirdi.

ŞANLIURFA’ DA CAZİP PROĞRAM

Değerli dostlar bugün haftanın ilk günü ve ilk heyecanı olması ve akşam kuşağında gazip sayılabilecek yarışların olması bakımından Şanlıurfa proğramı fena gözükmüyor, sizlere bol şanslar diliyor günün yorumlarına geçiyorum. Rastgele.

ŞANLIURFA YORUMLARIM

1. AYAK : Şanlıurfa günün ilk ayağında ve hatta ilk üç ayağında ilk kez bu mesafelere çıkacak atların bir araya geldikleri koşularla kimin nasıl koşacakları tam manasıyla bilinmediğinden dolayı yer yer sürpriz sonuçlara gebe olabilir düşüncesindeyiz. Bunlara sırası geldiğince değineceğiz zira bugüne kadar genel olarak bahsetmek isterimki bu safkanlar bu taylar hep kısacık mesafelerde tutunmaya çalıştılar ve şimdi an geldi ve bundan sonra ufak ufak uzun mesafeler denk geleceği için teşbihte hata olmaz ak koyun kara koyun belli olacak diye düşünüyoruz. özellikle bu koşuları gelecek adına takip edip sonradan akıcı gelen sermayeli gelen isimleri notlarımız arasına almak durumundayız diyorum ve vira bismillah diyerek günün ilk ayağında Takipetbeni ile Abubakar ikilisini öncelikle tavsiye ediyorum, bu iki safkandan olurda sekerse ki at yarışıdır hepimiz neler gördük neler misali kimin gelşeceği çok karışır o zaman diyerek ya bu iki at yada hepsi gibi bir yarış olacak çünkü bizde uzunda kimin neler yapabileceğini sizler gibi ilk kez görmüş olacağız zira kısalarda her ne kadar sonlarda uçup gelen isimler bizi göz yanılgısına düşürebilir belkide kısa aksiyonlu olduklarından dolayı bizleri şaşırtabilirler düşüncesiyle en azından bu mesafede kim nerde nasıl olacak görmek adına değerlendirmeyi bu anlayışla görmekte fayda var diye düşünüyoruz. o açıdan gerek kendim gerekse sizler adına düşüncem az hasarla oldu oldu ama olmazsa dahi ak koyun kara koyun bu uzayan mesafede napacak bir görelim ve ilerisi için elimizde bir done olsun diyerek Takipetbeni ve Abubakar yazarak şansımı deneyeceğimi ifade ediyorum. Zira ömür biter yarış bitmez mantığı ile bu yarışta gelir arkasındaki yarışta geçer ama her zaman ömür biter yarış bitmez abi. Ben bunu bilir bunu söylerim.

2. AYAK : Cevher için söyleyeceğim şey maşallah güzel bir safkan mesafede tutuyor ve usta pilotunun ona katacağı bazı güzellikler ile kazanmaya çok çok yakın diye düşünüyorum, lakin burada sonlara doğru kafa yapim nasılsa rahat ve sabah kenteri gdiyor atım diyerek aldanırsa sonlarda ve özellikle bugüne kadar kısacvık mesafelerde bile sonlarda çok ara kapatarak hışımla yüklenen Akersan’ a yakalanırsa bilemem ama yakalanırsa tabiî ki yakalanmazda çoktan işi bitirirse o başka bir şey. Burada birde en azından bu yarış iyice izleyeceğim ve karar vereceğim Kuyumcu bakalım altının gramı kaç lira bilebilecekmi? Onuda ayrıca ve tarafsız gözle izleyeceğim diyorum ve bu üç atı hoş ilk ayak ne olacak bilemem zira ilk ayakta iki at yazmış idik eğer geçmişsek ne ala bu ayağıda geçebilirsek mutululuğumuz ikiye üçe katlanacak diye düşünüyorum. Yok ikide sıfır olursak adamın biride çıkıp lan fırto gardaş gece üzerin açık yatmışsın derse ona da saygı duyarım arkadaş. Napalım abi ağlayakta gözden mi? Olak öyle ya,

3. AYAK : Günün üçüncü ayağında yine uzun mesafeye gelmiş bu taylar arasında aynı ilk ayaklar misali ak koyun kara koyun bu ayakta da belli olacak diyerek Oprah başta olmak üzere, Silver Green, Kırgülüm, Ezcan, Ayşegül, Prenses Meram, Balahatun ve Tuban Kama sırasıyla şanslı olabilecek diğer isimler diye düşünüyorum.bakalım kim öle kim kala.

4. AYAK : Günün dördüncü ayağında ise vallahi arkadaş kalkıp yalan söylicek halim yok abi, Takıl Beri ile Şükranın Oğlu yazaıp kenara çekilecem çekilmesine lakin niyeyse genede en çok korktuğum, en çok eşkillendiğim ayak bu ayak emin olun, neden bilinmez ama ben bu ayaktan acaip derecede şeydeyim abi, hadin hayırlısı.

5. AYAK : Storm Tracks, Sesil Sultan, Smılıng Baby, İlknur Sultan, Sevimli Bibi, Ofsayt ve Küçük Matra bence bu ayakta bulunmalı dediğim ve diyebileceğim isimler olup, sizde mümkün mertebe bu isimleri bütçeleriniz ölçüsünce kuponlarınıza yazın diyorum.

6. AYAK : Günün en son ayağında ise Uçarkanat zamanı gelmişte geçen isimlerden ama kerata nedense ses vermiyor hala, Reber, Gahtalı, Starbir, Gazınç, Sipan ve Karaberk sağlam kuponlarda mutlak olması gereken yarışın diğer şanslı atlarıdır, hepinize bol şanslar diliyorum saygılar sevgiler.

ŞANLIURFA GENİŞ ALTILIM

( 3-9 ) ( 5-2-10 ) ( 1-8-3-4-5-6-7-10 ) ( 1-9 ) ( 11-8-10-2-9-5-4 ) ( 12-5-4-9-2-7-8 )

Haberin Devamı
YORUM YAZ