MENÜ

Yiğithan Güveli'nin transferi yattı!

Yiğithan Güveli önceki gün oynanan İstanbulspor maçında sakatlandı. Genç yıldız normalde dün Hollanda’ya gidip Sparta ile sözleşme imzalayacaktı. Ancak adalesinde kopma meydana geldiği için hastaneye kaldırıldı. Transferi de yattı.

Yiğithan Güveli'nin transferi yattı!

Fenerbahçe’de ve Sparta Rotterdam’da Yiğithan Güveli şoku yaşanıyor. 19 yaşındaki stoperin Sparta’ya kiralanması için taraflar el sıkışmış, Hollanda Futbol Federasyonu’ndan gelecek izni bekliyordu. Aykut Kocaman buna rağmen önceki gün İstanbulspor ile oynanan kupa rövanşında Yiğithan’ı 11’de sahaya sürdü. Genç savunmacı 20. dakikada rakip müdahalesi olmadan, zemine ters bastığı için kendini yere bıraktı. Başarılı oyuncu maça devam edemediği için 20. dakikada yerine Martin Skrtel girdi.

Yırtık da var

Yapılan planlamaya göre Yiğithan Güveli, çarşamba günü yani dün Hollanda’ya giderek yeni takımına imza atacaktı. Ancak sakatlığı nedeniyle soluğu hastanenin acil servisinde aldı. Çekilen MR’da başarılı oyuncunun sol bacak hamstring kasında bulunan 3 koldan birinin koptuğu, ayrıca bu bölgede kısmi yırtık olduğu tespit edildi. Yiğithan’ın tedavisine hemen başlandı.

SÜPER ORANLAR HEMEN KUPON YAP!

Bıçak altına yatacak

Fenerbahçe Kulübü, en az 3 ay sahalardan uzak kalacak genç futbolcunun operasyonu için Sparta’dan gelecek haberi beklemeye başladı. Hollanda ekibi, transferden vazgeçtiğini duyurdu. Yiğithan Güveli’nin önümüzdeki günlerde bıçak altına yatması bekleniyor.

Arda Turan heyecandan yerinde duramadı

Advocaat'ın yine B planı yok!

Fenerbahçe’yi çalıştırdığı dönemde B planı olmaması nedeniyle eleştirilen Advocaat, Yiğithan için yaptığı açıklamada, “Onunla anlaştığımız için B planı düşünmemiştim” dedi!

Sarı-Lacivertliler’in geçtiğimiz sezonki teknik patronu Dick Advocaat, yönetimle iyi ilişkiler kurarak Türkiye’den ayrılmıştı. Advocaat, Hollanda Ligi’nde son sırada bulunan Sparta’nın başına geçer geçmez de Fenerbahçe’ye yönelerek Yiğithan Güveli’yi istemiş ve olumlu yanıt almıştı. Genç futbolcunun yaşadığı sakatlık, tecrübeli teknik adamı fazlasıyla sinirlendirdi. Aykut Kocaman’a tepki gösteren Advocaat, “Eğer bir oyuncuyu göndermek için başka kulüple anlaştıysanız, onu oynatmanız mümkün değildir. İyileşmesi 5 haftayı bile bulsa, bu oyuncuya artık ihtiyacım olmaz” ifadelerini kullandı.

‘Bana oyuncu borçlular!’

Hollandalı çalıştırıcı, “Yiğithan çarşamba günü, yani bugün (dün) Hollanda’da olacaktı. Bu nedenle B planı bile yapmadım. Fenerbahçe gerçekten iyi bir işe imza attı! Şimdi bana başka bir oyuncu borçlular! Aslında aklımda bir isim var ancak o, uluslararası bir futbolcu ve Hollanda’ya geleceğini sanmıyorum. Yine de Fenerbahçe’den birileriyle görüşeceğim” diye konuştu. Advocaat’ın bahsettiği ismin Ozan Tufan olduğu öne sürüldü.

Ali Ece: Aykut Kocaman'ın derdi...




Haberin Devamı
YORUM YAZ