MENÜ

ZULA yılın ilk büyük dijital oyun etkinliğine imza attı

Türkiye’nin ilk MMOFPS oyunu olan ve Türkiye’yi gezen Zula ekibinin son durağı İstanbul oldu.Pepsi , Defacto , Philips ve Ininal sponsorluğunda gerçekleşen Zula Roadshow severleriyle Demirören AVM’deki etkinlik alanı Social İstanbul’da oyun severler ile bir araya geldi.

ZULA yılın ilk büyük dijital oyun etkinliğine imza attı

Enes Batur’un da yoğun ilgi gördüğü etkinlikte , ödüllü bireysel turnuva heyecanı da yaşandı. Oyun severler binlerce hediyenin sahibi oldu.

Oyun severlerin yakından tanıdığı CaptainATX ile sunucu Nezih Cihan Aksoy, ZULA hakkında bilgi yarışmaları düzenleyerek ödüller dağıttılar. Ünlü rapçiler Tankurt Manas ve Server Uraz ile DJ Hırs’ın sahne almasıyla birlikte etkinlik adeta konser havasına dönüştü. ZULA ve Enes Batur’un büyük buluşması, oyunun Facebook ve Youtube kanallarında da canlı olarak yayınlandı.

Türkiye’deki ilk yerli yapım MMOFPS (Massive Multiplayer Online First Person Shooter) oyun olan ZULA, 100’e yakın ülkede, 10 milyonu aşan oyuncu tarafından oynanıyor. ZULA, Türkiye’den ve dünyadan oyuncuların katılacağı “ZULA World Cup” adlı büyük bir organizasyon daha gerçekleştirecek. 100.000 dolar rekor para ödülünün verileceği “ZULA World Cup”ın finali Nisan 2018’de yapılacak.

Haberin Devamı
YORUM YAZ