MENÜ

Fenerbahçe'nin gizli golcüsü Giuliano

Teknik Direktör Aykut Kocaman’ın, Janssen ve Soldado’nun yokluğunda forvette Alper’e şans vermesi bekleniyor. Tecrübeli çalıştırıcı ayrıca takımın en skorer ismi olan Brezilyalı yıldızı da kaleye yakın oynatmayı planlıyor.

Fenerbahçe'nin gizli golcüsü Giuliano

Teknik Direktör Aykut Kocaman, Kasımpaşa deplasmanında golcü krizini orta saha oyuncuları ile aşmayı planlıyor. Janssen cezalı, Soldado sakatlığı nedeniyle zorlu mücadelede forma giyemeyecek. Tecrübeli çalıştırıcı iki golcünün yokluğunun ardından Robin van Persie ve Fernandao’nun ise hazır olmadığını düşünüyor.

Bu gelişmelerin ardından elinde forvet oyuncusu kalmayan Kocaman, son kupa maçında üç gol atan Alper’i ileri uçta oynatmayı planlıyor. Milli oyuncunun hemen arkasında ise 5 golle takımın en skorer oyuncusu olan Giuliano’nun da gizli forvet olması bekleniyor. Topsuz oyunda etkili olan Brezilyalı futbolcu, boş alanlar bulup sonuca etki edebiliyor.

Ahmethan yedek

Öte yandan Alper’in de ileri uçta sabit olmayacağı belirtildi. Tecrübeli futbolcunun orta saha sahaya gelerek rakip savunmayı şaşırtma ve boşluk yaratması üzerine de çalışmalar yapıldı.

Fenerbahçe adına maç içinde beklenen gol gelmezse hamleler de hazırlandı. Genç futbolcu Ahmethan yedek golcü olarak bekleyecek. Ayrıca ihtiyaç olması durumunda Aatıf’ın da Alper’e destek olarak oyuna girmesi söz konusu olacak.

(Milliyet)

Haberin Devamı
YORUM YAZ