MENÜ

Rıdvan Dilmen: 3-0'lık skor Tudor'un büyük balıdır

Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen, Beşiktaş-Galatasaray derbisini değerlendirdi ve Beşiktaş'ın oynadığı futbolla ilgili "Beşiktaş önümüzü ilikleyeceğimiz şekilde bir derbi oynadı." ifadelerini kullandı.

Rıdvan Dilmen: 3-0'lık skor Tudor'un büyük balıdır

Süper Lig'de 14. haftanın en önemli mücadelesinde Beşiktaş, sahası Vodafone Park'ta Galatasaray'ı Cenk Tosun, Dusko Tosic ve Alvaro Negredo'nun golleriyle 3-0 mağlup etti ve puan farkını 3'e indirdi.

Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen, derbinin değerlendirmesini yaptı.

İşte Dilmen'in açıklamaları:

"4 tane tartışmalı penaltı pozisyonu var. Bir tanesine penaltı vereceksem, penaltının babası diyebileceğimiz Oğuzhan'ın penaltısı. İlk yarıda ne beklediğim Beşiktaş var, ne de girdiği 2 net pozisyona rağmen Galatasaray var."

"Oğuzhan Özyakup ilk 35 dakika maça ısınamadı ama sonrasında kendine geldi."

'Şenol hoca müthiş hazırlamış'

"Derbilerde 5-0 gördüm, 5-1 gördüm, 6-0 gördüm ama, bugün Şenol hoca müthiş hazırlanmış. Beşiktaş, hepimizin önünü ilikleyeceği şekilde bir oyun oynadı. Beşiktaş önümüzü ilikleyeceğimiz şekilde bir derbi oynadı.Benim için çok net favorimdi Beşiktaş. 14 pozisyonun 3'ü gol oldu."

'Tarihi hezimet olabilirdi'

"Beşiktaş'ın performansı, Fırat Aydınus'un ilk yarıda vermediği penaltıyı kurtardı. 2. yarıda anladı zaten hatasını, 2. yarıda takdir haklarını Beşiktaş'tan yana kullandı. Bugün Galatasaray'ın 3-0 ile kurtulması, Tudor'un büyük balıdır. Galatasaray tarihi bir hezimete uğrayabilirdi."

Şenol Güneş ile Igor Tudor kapıştı


Haberin Devamı
YORUM YAZ