MENÜ

Ersun Yanal: Takım içindeki iletişimimiz önemli

Trabzonspor'un teknik direktörü Ersun Yanal, Alanyaspor mağlubiyeti sonrası önemli açıklamalarda bulundu ve soyunma odasında konuştuklarını sahada gerçekleştiremediklerinin altını çizdi.

Ersun Yanal: Takım içindeki iletişimimiz önemli

Süper Lig'in 6. haftasında Trabzonspor kendi sahasında 3-0 öndeyken rakibi Alanyaspor'a 4-3 mağlup oldu. 2. yarıda Bordo Mavili takımın etksiz oyununu değerlendiren teknik direktör Ersun Yanal, soyunma odasında konuştuklarını ancak sahaya yanıstamadıklarını belirtti.

İşte tecrübeli teknik adamın açıklamaları:

"Uzun süre böyle bir maç yaşanmaz. Belki 5-6 gol atabilecek bir takım, bir anda farklı bir kimlikle sahanın içinde yer aldı. Ben de bu tür sonucu ilk defa yaşıyorum. Bu konuda deneyimli sayılmam."

'Önlem alamadık'

Bu maç hepimizin kariyeri açısından ders çıkarılması gereken bir sonuç.Devre arasında 'futbol ciddi bir oyun. Cezayı keserler' dememize rağmen, önlem alamadık.

Esteban açıklaması

"116 km koşan bir takım, bu maçta 100 km koştu. Bu sonuç bize hiç yakışmadı.Esteban başının döndüğünü, kendisini iyi hissetmediğini söyledi. Biz de gereğini yaptık.Burada taraftar tepkisini çok konuşmamak gerekiyor. Takım içindeki iletişimimiz önemli."




Haberin Devamı
YORUM YAZ