MENÜ

Şair Gençer O'nun Ankara at yarış tahminleri

Ankara at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Şair Gençer O günün programını değerlendirdi.

Şair Gençer O'nun Ankara at yarış tahminleri

21 Eylül Perşembe Ankara at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Şair Gençer O günün programını değerlendirdi.

ULAN BATOR formuna kavuştu uygun rakipler yanında kazanmaya yakındır

1.Ayak: 2 yaşlı dişi taylar ilk mücadelelerine çıkıyor. Koşuya katılacak taylar arasında en kuvvetli eşleşmesi olan isim Rocket Girl’dür. Sea Hero kızı Nice Of Time bundan önce I Saw The Sun, Rocket Man gibi çok etkili iki yavru verdi. Koşan 3 yavrusu da kazanan kısrağın bu kez Lion Heart’tan olan yavrusu Rocket Girl öne çıkacaktır. Bu yıl en fazla ikili tayı kazanan Lion Heart’ın bu yavrusu 1000 metrelik işlerinde yumuşak çalışmış olsa da favorimdir. Rakip olarak önereceğim isimler Sour Times, Persistance ve Albuse’dir.

2.Ayak: 1200 metrede 3 yaş Arapların mücadelesinde formda tay sayısı fazla ve yarış sert geçecektir. Artuklu son yarışındaki DB’nı bu kez çıkardı. Umutlu ise DB ilave alınca kazanmıştı. Beyşehirli’nin üç koşusu da çok iyi oldu. Yetimahmet son yarışında tabela dışı kalmış olsa da 1200 çimde 1.19.96 derece yaptığından form durumu yeterlidir. Sürprizi Yoldaşhan’dan bekleyebiliriz.

3.Ayak: 3 ve yukarı yaşlı İngilizlerin 2100 metredeki koşusunda Eren Efendi favorimdir. 2000 metrede 2.10.58 derece ile Gallop the West önünde kazandığı son yarışı tatminkar olan bu atın genel form durumu yeterli olup bu grupta da kazanmasını bekleyelim. Bu grupta söz sahibi olacak atlardan Badarbunga, Kozbeyi, Serttaş rakip olarak yazılmalıdır. Sürprizi ise bu aralar kötü koşsa da Sake Bomb’dan bekleyelim.

4.Ayak: 1600 metre çim pistte yapılacak olan Kültür ve Turizm Bakanlığı Koşusu’nda iki isim arasında sert bir mücadele yapılacak. Ulan Bator son koşusunda nihayet düzeldiğini gösterdi ve favorimdir. Miss Helin’in 88 günlük verdiği arayı iyi kullanır düşüncesiyle Ulan Bator’u banko olarak önereceğim.

5.Ayak: 1400 metre çim pistte hand-16 düzeyli olan yarışta Lady Girl favorimdir. Daha önceki yarışlarında da favori olarak önerdiğim bu tay son yarışında Pirgos – Albany arkasında beklenenden daha vasat koşup üçüncü kalmıştı. Bu grupta daha zorlu rakipleri var Cloattro, Cochabamba, Tenerife, San Marino yanına yazılır atlardır.

6.Ayak: Ankara’da günün kapanışı 1500 metre kumda olacak. Bu grupta form olarak Yıldızabakan öncelikli düşünülecektir. Bu atın son yarışlarında eskiye göre daha bitirici olduğunu görüyoruz. Bilbilan ve Burgaç ikilisi bu grupta öne çıkacak diğer atlardır. Nasibin, Kurye ikilisi sürprize yazılır.

6 1 7 2 1 4
7 4 1 // 2
4 2 4 7 5
1 3 5 5 6
7 3 4 8
3

Haberin Devamı
YORUM YAZ