MENÜ

Mariano: Bireysel değil, takım olarak kazanıyoruz

Galatasaray'ın Brezilyalı sağ beki Mariano, 2-0 kazanılan Kasımpaşa maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Mariano: Bireysel değil, takım olarak kazanıyoruz

Galatasaray'ın sezon başında Sevilla'dan transfer ettiği ve geride kalan 5 haftada gösterdiği performansla, taraftarın en beğendiği isimlerin başında gelen Mariano, 2-0 kazanılan Kasımpaşa maçında da oldukça etkili oldu. Karşılaşma boyunca sağ bekten ziyade, bir kanat oyuncusu gibi görev yapan 31 yaşındaki futbolcu, maç sonunda açıklamalarda bulundu.

Mariano'nun açıklamaları şöyle:

Maçta gol yememek takım için çok önemli. Ayrıca savunma oyuncuları için iyi bir referans. İleride Gomis gibi çok önemli bir silahımız var. Takım olarak iyi defans yapıp, ilerideki kaliteli ayakları topu aktardığımız zaman, istediğimiz sonucu alıyoruz. Takım olmalıyız, takım olursak başarı uzun vadeye yayılır. Bireysel değil takımca kazanıyoruz.

Mariano'nun ardından, transferin son döneminde takıma katılan ve Galatasaray formasıyla ilk maçına çıkan Iasmin Latovlevici, yayıncı kuruluşa konuştu.

31 yaşındaki Rumen futbolcu, ''Beni en iyi şekilde karşılayan taraftarlarımıza, hocalarıma ve kulüp çalışanlarına teşekkür ediyorum. Ben her gün daha iyi olmak için çalışmak zorundayım. Bunun için elimden gelenin en iyisini yapmaya devam edeceğim'' diye konuştu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ