MENÜ

Malatya'da hedef Hugo Rodallega

Yeni Malatyaspor, Trabzonspor’da oynamadığı için ayrılmak istediğini yönetime ileten Hugo Rodallega’nın peşine düştü. Sarı-Kırmızılılar, Kolombiyalı forveti takıma kazandırmak için gün sayıyor.

Malatya'da hedef Hugo Rodallega

Süper Lig’in 2. haftasında deplasmanda Sivasspor’a 2-0 yenilen Evkur Yeni Malatyaspor, kadrosunu güçlendirmek için uzun süredir gündeminde olan Trabzonsporlu Rodallega’yı transfer etmek için kolları sıvadı. Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam’ın defansa, orta sahaya ve forvete takviye istemesi üzerine savunma oyuncusu Mina ve orta saha Sadio’yu renklerine bağlayan Sarı-Kırmızılı yönetim şimdi de forvete transfer yapmaya hazırlanıyor. Trabzonspor’da beklediğini bulamayan ve ayrılmayı düşünen Rodallega’yı transfer etmek için görüşmelerini sürdüren Evkur Yeni Malatyaspor’un golcü oyuncuyla anlaştığı, kulübünden ise haber beklediği iddia ediliyor.

Sosyal medyada isyan

Önceki gün Fenerbahçe ile oynanan maçta forma şansı bulamayan Rodallega, maç sonrası sosyal medya hesaplarından Trabzonspor logolarını kaldırarak, kulübü kafasından sildiğinin mesajını verdi. Evkur Yeni Malatyaspor’da Ertuğrul Sağlam’ın da Rodallega’yı çok istediği ve yönetime transferi bir an önce bitirmesi için baskı yaptığı öğrenildi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ