MENÜ

Aykut Kocaman'dan Trabzonspor'a karşı bambaşka kadro

Aykut Kocaman, yarın akşamki mücadelede sahaya Vardar maçından farklı bir kadro sürecek. Giuliano ve Soldado’nun 11’de olması bekleniyor. Ekici’nin oynaması ise yine zor görünüyor.

Aykut Kocaman'dan Trabzonspor'a karşı bambaşka kadro

Fenerbahçe’nin 2-2’lik Göztepe maçındaki oyunu hayal kırıklığı yaratmıştı. Ancak Makedon ekibi Vardar karşısında gelen 2-0’lık yenilgi, moralleri tamamen alt üst etti. Birçok oyuncunun formsuz olması, Aykut Kocaman’ı yeni arayışlara yönlendirdi. Kocaman’ın Trabzonspor karşısında farklı ve daha ofansif bir kadroyla sahaya çıkması bekleniyor. Şener, Mehmet Topal, Ozan Tufan, Hasan Ali Kaldırım gibi isimlerin kulübeye çekilmesine kesin gözüyle bakılıyor. Yarın akşam sağ bekte İsla’nın, savunmada ise Skrtel ile birlikte Neustadter’in görev yapacağı öğrenildi.

Ekici olmazsa Alper

Kocaman’ın, cezası nedeniyle Vardar rövanşında oynayamayacak olan Josef’i Trabzon karşısında oynatması bekleniyor. Brezilyalı’nın yanında ise daha hücumcu bir isim görev yapacak. Bu ismin Mehmet Ekici olması bekleniyordu ancak yıldız futbolcu dün yine takımdan ayrı çalıştı. Bu nedenle forma Alper Potuk’un olacak. Hücum hattında ise yeni transferler Giuilano ve Soldado’nun Dirar ve Valbuena’ya eşlik etmeleri bekleniyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ