MENÜ
Sponsorlu

“MARSHALL AKRİKOR İLE #ENUSTAYORUMLAR!

“MARSHALL AKRİKOR İLE #ENUSTAYORUMLAR! Renklerin Ustaları Spor Toto Süper Lig 2017-2018 Sezonu 1. hafta maçlarını yorumladı!

“MARSHALL AKRİKOR İLE #ENUSTAYORUMLAR!

“MARSHALL AKRİKOR İLE #ENUSTAYORUMLAR



Cüneyt Özalp - Zirve hayal olabilir

Transferlerin gecikmesi Fenerbahçe’de soruna yol açtı. Sarı-Lacivertliler, bu sebepten ötürü Göztepe karşısında iyi oyun sergileyemedi. Takıma Roberto Soldado katıldı fakat acilen bir forvet daha alınması gerekiyor. Ayriyetten savunma ve orta sahada eksikler var. Bu eksikler tamamlanmadığı takdirde bu sene de şampiyonluk hayal olur.

“MARSHALL AKRİKOR İLE #ENUSTAYORUMLAR



Erdoğan Söğüt - Daha baskılı Galatasaray

Geçtiğimiz seneye göre daha baskılı bir Galatasaray olduğu kesin. Yeni transferlerin de takıma katkı sağlama ve uyum çabaları iyi görüntüyü ortaya çıkardı. Galatasaray, Feghouli’nin de takıma katılmasıyla birlikte çok daha başarılı olacak ve şampiyonluk yarışında kalacaktır. Tek eksik geçen seneden kalma bir alışkanlık olan duran toptan yenilen goller.

“MARSHALL AKRİKOR İLE #ENUSTAYORUMLAR



Kenan Aslan - Şampiyonluğun favorisi Beşiktaş

Beşiktaş’ın geçen 2 sezondaki akıcı ve baskıcı oyununu Antalya maçında görmek mümkün olmadı. Atiba’nın form düşüklüğünün devam etmesi Siyah-Beyazlılar için büyük sorun yaratıyor. Fakat yeni transfer Medel çok yönlü bir oyuncu olarak Atiba’nın orta saha yükünü hafifletebilir. Bu sene de şampiyonluğun en büyük adayı Beşiktaş diyebiliriz.

“MARSHALL AKRİKOR İLE #ENUSTAYORUMLAR



Cengiz Özalp - Kartal kazandı ancak...

Kartal kazandı ancak tam olarak hazır bir görüntü vermedi. Portekizli yıldız Pepe ilk golünü attı fakat yaptığı hatayla da golü yememize sebep oluyordu. Atiba’nın bulunduğu bölgede sorun hala devam ediyor. Domagoj Vida’nın alınması durumunda Gary Medel ön liberoya çekilecek. Bu durumda takımın daha iyi olacağına inanıyorum.

“MARSHALL AKRİKOR İLE #ENUSTAYORUMLAR



Bayram Çelik - Fenerbahçe’de gelişme yok

Geçen senenin şampiyonu Beşiktaş, bu sezon da yaptığı iyi transferlerle şampiyonluğun en büyük adaylarından birisi. Fenerbahçe ise ilk haftada oynadığı Göztepe maçında durumunu belli etti. Geçen seneki gidişat aynı şekilde devam ediyor. Takımın başına Aykut Kocaman gelmesine rağmen Fenerbahçe’de herhangi bir gelişme yok.

Haberin Devamı
YORUM YAZ