MENÜ

Hami Mandıralı: Hoşgeldin Burak

Trabzonspor’un efsane ismi ve eski teknik direktörü Hami Mandıralı, Fırtına’nın Konya maçını değerlendirdi.

Hami Mandıralı: Hoşgeldin Burak

Trabzonspor’un efsane ismi ve eski teknik direktörü Hami Mandıralı, Fırtına’nın Konya maçını değerlendirdi.

İşte o değerlendirmeler:

Bir kere hemen bence maçın kahramanını söyleyerek işe başlamak lazım. Tabi ki herkes gibi ben de Burak Yılmaz diyeceğim ama sadece attığı 2 gol için değil. Trabzonspor’un her zaman böyle karakterli, puan kaybını kabullenmeyen oyunculara ihtiyacı var. Bu tavır attığı gollerden daha önemli. Çünkü gol elbet atar, elbet kazanırsınız ama karakterli bir oyuncu topluluğu ile bambaşka işler yaparsınız. 5 yıl sonra aynı havasıyla dönen Burak Yılmaz kardeşimi çok içten tebrik ediyorum.

İç sahada çift santrfor

Trabzon, özellikle orta alanda çok zayıf kaldı. Kucka gibi maliyeti çok yüksek bir oyuncudan beklenti de daha yüksek. Mutlaka varlığını hissettirmesi lazım. Bir başka dikkat çekmek istediğim konu da Trabzonspor özellikle iç sahada bana göre mutlaka çift forvetle oynamalı. Üstelik şu an Burak ve Rodallega gibi 2 iyi santrfora sahip takım. Çift santrforla kanatları daha iyi kullanabilen Trabzonspor’un neler yapacağını bir düşünün. Konya karşısında çok fazla bu işler yapılmasa da biraz zorladığınızda Burak 2 pozisyonda 2 gol attı. Rakibi içeride bunaltmalı, hataya zorlamalısınız. Kadro kalitesinin de bunu başaracağını düşündüğüm için bu sistemin işleyebileceğinden bahsediyorum.

Durica’yı kutlamak gerek

Gecenin bir başka başarılı oyuncusu da Durica’ydı bence. Oyunun hep içinde ve konsantre. Bongonda da etkileyici işler yaptı ama daha iyi finaller gerekiyor. Sezon başı her takım için sıkıntılı, sürprizlere açık. Havalar özellikle performansları yükseltip alçaltabiliyor. Ancak unutmamak lazım ki bu sıcak sadece Trabzonspor’u değil rakibini de etkiler. Konyaspor’u da buna rağmen kutlamak isterim. Bu sezon onların da iyi işler yapacağını düşünüyorum.

Haberin Devamı
YORUM YAZ