MENÜ

Elazığ at yarış tahminleri - Ercan Fırtına'nın yorumları

Elazığ at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Ercan Fırtına günün programını değerlendirdi.

Elazığ at yarış tahminleri - Ercan Fırtına'nın yorumları

28 Haziran Çarşamba Elazığ at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Ercan Fırtına günün programını değerlendirdi.

1.AYAK: Hani bir söz vardır ya şöyle derler, harpten çıkmışım arkadaş hış olmuşum diye bizimkisi de o hesap bugün Elazığ ilk ayakta lafı hiç kıvırmadan bükmeden söyleyeceğim abi, bu yarışta öne düşen kim olacak kim olmayacak bilemediğimden dolayı hemi de ilk ayak olması hasebiyle daha dakka bir gol bir şok olmamak için hepsi diyerek kapatacağım herkeşin habarı olsun derim. Yok abi yalana dolana gerek yok kendimde kupon yapsam böyle yapacam o yüzden uzatmanın bir manası yok diye düşündüm, artık şansa favori gelirse neyleyim kaderime sayarım diyorum.

2.AYAK: Özdemir Bey ve Arviş iki yakın kanki dostun safkanları ikisi de çok şanslı bu yarışta yalnız bu yarışta birde Seyşeller var ona da bence dikkat etmekte fayda var diyorum, en azından nolur nolmaz diyorum.

3.AYAK: Gülşilan ve Hilalcan çok sıkışırsam kuponuma yazacağım iki at olup, Songülcan, Wind Of Bosphoros, Bircan Gülü ve Tınazlı eğer olurda bu Gülşilan olsun Hilalcan olsun çok çook kötü koşarlarsa devreye girecek diğer isimler olacaklardır geniş kupon yapanlar eklesinler ama bütçesi ufak altılıdan yana olanlar napalım işte iki at yazıp geçsinler derim.

4.AYAK: Cappadocia yazmak lazım, Tekçapkan bu defa büyüklerle koşacak eğer burayı da hallederse ki bence gücü kuvveti var o zaman tam helal olsun derim, Semeteyoğlu mesafe kısa ama öndekiler yıpranırsa bariyer dibinden yapacağı ataklarla son anda kelleyi uzatabilir mi diyerek arzu eden eklesin derim, Turabi, Altınsima, Sonbaba ve Digor artık bilemiyorum naparlar hayırlısı olsun diyelim biz gene de en azından hayır olsun abi.

5.AYAK: Blagay ile MEHMET TAŞKAYA buluştular iki sevgili bugün mutlu sona ulaşmak adına başarmalarını bekliyorum ve ben kuponuma tek yazıyorum ama olurda kontra bir kupon daha yapabilirsem ona da rakipleri olan Hedban, Arasım, Küçük Ömer ve Spartan Gökçe’yi mutlaka ekleyeceğim, bakalım ne olacak ben de merak ediyorum.

6.AYAK: Concrete, Simental, Moonbow ve ekürisi Kara Mahmut, iki hafta önce beni don gömlek eve yollayan ama artık yoğurdu üfleyerek yediğim El Mirador ve Zahan sırasıyla bulunsun derim, herkeşe sevgiler ve saygılar diyorum. Sağlıcakla kalın, I LOVE YOUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

ELAZIĞ KONTRA ALTILIM

( HEPSİ ) ( 5-7-11 ) ( 3-7 ) ( 5-1 ) ( 7-4-1-5-13 ) ( 2-3-12-10-4 )

ELAZIĞ ALTILIM

( HEPSİ ) ( 5-7-11 ) ( 3-7-12-8-1-13 ) ( 5-1-8 ) ( 7 ) ( 2-3-12-10-4 )

Haberin Devamı
YORUM YAZ