MENÜ

Pınar Karşıyaka'da Markovic'le yollar ayrıldı

Pınar Karşıyaka'da başantrenör Nenad Markovic'le yollar ayrıldı.

Pınar Karşıyaka'da Markovic'le yollar ayrıldı

SPOR Toto Basketbol Ligi takımı Pınar Karşıyaka'da başantrenör Nenad Markovic'le yollar ayrıldı. Özel işleri için gittiği İspanya'dan İzmir'e dönen Boşnak çalıştırıcıyla bir araya gelen Basketbol Şube Sorumlusu Serdar Işıldar, sözleşmenin feshi konusunda anlaştı. 1 yıl daha opsiyonlu kontratı bulunan Markovic, kulüpten tazminat talep etmezken, geçen sezondan kalan maaş ve prim alacaklarının ödeneceği açıklandı.

Pınar Karşıyaka'ya çalıştığı 4 yıllık dönemde lig ve Türkiye Kupası şampiyonluğu ile Cumhurbaşkanlığı Kupası kazandıran Antrenör Ufuk Sarıca'dan görevi devralan Markovic, ligdeki başarısız tabloya karşılık yeşil kırmızılı ekibe FIBA Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final oynatmıştı. Yeni sezonda antrenörlük için listenin ilk sırasına 2 yıldır Yeşilgiresun Belediyespor'u çalıştıran Aleksandar Trifunovic'i alan Karşıyaka, görüşmelere önümüzdeki günlerde başlayacak.

İTALYA ÇIKARMASI

Pınar Karşıyaka'da yeni sezonda genç ve başarıya aç yabancılara yönelmeyi planlayan yönetim, hafta sonunda İtalya'ya gidecek. Şube Sorumlusu Serdar Işıldar, yönetimden Serhat Bayülken ve Genel Menajer Selim Çınar, her sezon düzenlenen Adidas Eurocamp'ı izleyecek. İtalya'nın Treviso kentindeki organizasyon, 9-11 Haziran tarihleri arasında organize edilecek.

Ergin KARATAŞ / İZMİR, (DHA)

Haberin Devamı
YORUM YAZ