MENÜ

Mehmet Demirkol: Beşiktaş da 5-6 transfer yapabilir

Fanatik Gazetesi yazarı Mehmet Demirkol, Ntvspor'daki 'Spor Servisi' programında gündemi değerlendirdi. Oğuzhan Özyakup'un değerinin 13 milyon eurodan daha fazla olması gerektiğini belirten Demirkol, "'Fenerbahçe ve Galatasaray 5-6 transfer yapabilir' dedik. Beşiktaş da aynı şekilde olabilir. " yorumunu yaptı.

Mehmet Demirkol: Beşiktaş da 5-6 transfer yapabilir

Gazetemiz yazarlarından Mehmet Demirkol, Ntvspor'daki 'Spor Servisi' programında gündemi yorumlayan Demirkol, şunları söyledi:

Oğuzhan Özyakup'un 12-13 milyon euro az. Neden az? Talisca "25" deniyor. Daha da yükseltimesi lazım. Çünkü 'Kariyerimde olmak istediğim 3-4 kulüp daha var.' diyor. Bu oyuncunun isteği. 'Kolaylık sağlayın' diyor. Şenol hoca Mangala için 'tamam' diyorsa bir şey diyemem ama bu maliyetler çok fazla. Şenol hoca istiyorsa tamamdır. Babael'den ben hiçbir şey beklemiyordum. Tembel çünkü ama Şenol hoca onu nasıl oynatıyor görüyorsunuz. Babel'i hoca nasıl oynatıyorsa, Mangala'yı da oynatır. Programa başlamadan 'Fenerbahçe ve Galatasaray 5-6 transfer yapabilir' dedik. Beşiktaş da aynı şekilde olabilir.

Kaleci seçimi...

Şenol hocanın kaleci konusunda vereceği karar önemli. 'Ben kaleyi Utku'ya veriyorum' dese kimse bir şey diyemez. Bunu yapan teknik direktörler var dünyada. Ya da Boyko da olabilir.

"Fenerbahçe takımı değiştiriyor ama..."

Şimdi Fenerbahçe UEFA'yla yapılan anlaşmayı daha hafifletmeyi düşünüyor. Gelecek sezon şampiyon olacak bir takım kurmak istiyorlar. Ama bu kadar oyuncuyu nasıl alacaklar? Hepsi kşralık mı olacak? UEFA yönetimi bu işlere daha rahat bakıyor. Onu biliyorum.

Aboubakar'da flaş gelişme!


Haberin Devamı
YORUM YAZ