MENÜ

Bursa at yarış tahminleri - İsmet Demir'in yorumları

Pazartesi Bursa at yarış tahminleri... Fanatik Hipodrom yazarı İsmet Demir günün programını değerlendirdi.

Bursa at yarış tahminleri - İsmet Demir'in yorumları

22 Mayıs Pazartesi Bursa at yarış tahminleri... Fanatik Hipodrom yazarı İsmet Demir günün programını değerlendirdi.

LAMAZİ GOGO MİNDA Maiden'ın favorisi

Yazar: İsmet Demir


1.AYAK: Tatminkar formuyla sürekli tabelada dolaşan ATMACA KIZ(3), bu yarış için yapmış olduğu dereceli galobuyla Bursa'daki ekip arkadaşımdan tam not almış olup, benimde favori safkanımdır. Kısa istirahat sonrası çalışmalarına hız veren ve bu kez Gündüzeli formasıyla yarışacak olan BARANIN GÜLÜ(5), dinçlikle ikinci şans verdiğim isimdir. Kocaeli pistinde muntazam hazırlanan OASIS(2) ile İzmir'de tatminkar yarışlar sergileyen RED SUN(4) daha sonraki ihtimallerdir.

2.AYAK: Ara sonrası iki yarış görüp kondisyon açığını kapatan yetenekli kısrak LAMAZİ GOGO MİNDA(8), dişine göre rakiplerinin yanında kazanıp maiden'a veda edecektir. Günün en sağlam atı olarak tek yazılmalıdır.

3.AYAK: Son startını bu pist ve mesafede uzak farkla kazanırken iyi bir derece de sergileyen CÖMERT ÇOCUK(3), daha da geliştirdiği formuyla birinciliğin en güçlü adayıdır. Ufak ve ekonomik kupon yapanlar bu yetenekli tayı risk edebilirler. İlk startında klasını konuşturan SELKUT(6), artan form ve tecrübesiyle favorinin öncelikli rakibi olur. Sürekli aşama kaydeden ERDURAN(4) ile İzmir'den çok hazır gelecek olan UÇAKSAVAR(1) daha sonraki ihtimallerdir.

4.AYAK: Bu pist ve mesafede rekoru elinde bulunduran ANGEL HORSE(1), aprantisi tarafından iyi idare edilmesi halinde çok şanslı olacaktır. Yarış kazanıp moral bulan CLARK KENT(2), stili rakiplerine rağmen yine çıktığı gibi bitirebilir. İyi duruma gelen yetenekli safkan RED REBEL(6) ile önemli sıklet avantajına sahip SERKAN BEY(3) ikilisi üst sıralar için mücadele ederler. VEFAKAR(4) ve ILDIR RÜZGARI(5) yazılarak bu ayak rahat izlenilmelidir.

5.AYAK: Son startını potada kaybeden BURKAL(1), devam ettirdiği formuyla mesafesinde ilk şans verdiğim isimdir. Yine önde boş kalacak olan DOĞUHAN(2), sert temposuyla birinciliğin diğer güçlü adayı olur. İzmir pistindeki son startına anlam veremediğim FRİGYALI(5) ile iki yarış gören ZAFERİMOL(7) ikilisi üst sıraları zorlarlar. Formunda önemli gelişmeler olan BURAKŞAH(4)'dan günün tatlı sürprizi gelebilir, dikkat!

6.AYAK: ASİ KIRTAY(7), KOBAT(5), YOLAŞAN(2), ÖZLENEN GÜL(6) ve AK KATMER(4) imkanlar ölçüsünde şans verdiğim kısraklardır. Bol şanslar dileğiyle...

3-5-2-4
8 tek
3-6-4-1
1-2-6-3-4-5
1-2-5-7-4
7-5-2-6-4

Haberin Devamı
YORUM YAZ