MENÜ

U17 Milli Takımımız Çeyrek Finalde

U17 Milli Takımımız, A Grubu üçüncü ve son maçında İtalya'yı 2-1 mağlup ederek çeyrek finale yükseldi.

U17 Milli Takımımız Çeyrek Finalde

16 takımın katılımıyla düzenlenen 2017 U17 UEFA Avrupa Şampiyonası Finalleri A Grubu'nda yer alan U17 Milli Takımımız, gruptaki üçüncü ve son maçında İtalya'yı 2-1 yendi. U17 Milli Takımımız, bu sonucun ardından grubu ikinci sırada tamamlayarak çeyrek finale yükseldi.

Hırvatistan'ın Rijeka şehrindeki Rujevica Stadyumu'nda oynanan ve Danimarka Futbol Federasyonu'ndan Jens Maae'nin yönettiği karşılaşmada, U17 Milli Takımımızın gollerini 5. dakikada Malik Karaahmet ve 74. dakikada Atalay Babacan kaydederken, İtalya'nın golü 18. dakikada Pietro Pellegri'den geldi.

U17 Milli Takımımız Çeyrek Finalde


U17 Milli Takımızın maç sonu soyunma odasındaki galibiyet pozu.

Grupta oynanan günün diğer maçında ise İspanya ile Hırvatistan 1-1 berabere kaldı. Alınan bu sonuçların ardından İspanya 7 puanla grubu ilk sırada, Millilerimiz ise 6 puanla ikinci sırada tamamlayarak çeyrek finale yükselirken, 3 puanlı 3 İtalya ve 1 puanlı Hırvatistan şampiyonaya veda etti.

Karşılaşmayı, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim de, stadyumdan takip etti.

U17 Milli Takımı'nın çeyrek finaldeki rakibi, bu akşam tamamlanacak B Grubu maçları sonunda belli olacak. Millilerimiz, çeyrek finalde B Grubu birincisi ile 12 Mayıs Cuma günü karşı karşıya gelecek.

U17 Milli Takımımız Çeyrek Finalde


Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim de, mücadeleyi yerinden takip etti.

Stadyum: Rujevica

Hakemler: Jens Maae, Alexei Vorontsov, Jevgenjis Morozovs, Mario Zebec

İtalya: Simone Ghidotti, Raoul Bellanova, Andrea Rizzo Pinna, Matteo Anzolin, Davide Bettella (K), Elia Visconti (Dk. 51 Emanuel Vignato), Roberto Biancu, Davide Merola, Antonio Candela (Dk. 78 Axel Campeol), Manolo Portanova (Dk. 63 Flavia Junior Bianchi), Pietro Pellegri

Türkiye: Berke Özer, Ramazan Emirhan Civelek, Ozan Muhammed Kabak, Abdussamed Karnuçu, Berk Çetin, Kerem Atakan Kesgin, Sefa Akgün, Atalay Babacan, Yunus Akgün (Dk. 59 Umut Güneş), Malik Karaahmet, Recep Gül (K) (Dk. 41 Hasan Ali Adıgüzel)

Sarı Kartlar: Dk. 26 Sefa Akgün, Dk. 31 Yunus Akgün, Dk. Ozan Muhammed Kabak (Türkiye), Dk. 58 Pietro Pellegri (İtalya)

Haberin Devamı
YORUM YAZ