MENÜ

İstanbul At yarış tahminleri - 22 Mart Çarşamba

İstanbul at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Şair Gencer O günün programını değerlendirdi ve sizler için bir kupon hazırladı.

İstanbul At yarış tahminleri - 22 Mart Çarşamba

22 Mart Çarşamba İstanbul at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Şair Gencer O günün programını değerlendirdi ve sizler için bir kupon hazırladı.

Uzayan mesafe ile birlikte YÜKSEK UÇUŞ bu kez kazanır

Yazar: Şair Gencer O

1.Ayak: İdman durumu iyi olan Karaheves çim pistte yapmış olduğu yarışlardan sonra verdiği arayla dinlendi. Tekrardan hazırlıklarına hız vermişti ve bu grupta kondisyon açığını kapatacak. İki sentetik yarışı da KV6, KV8 olan bu tayın ilk ikiye giremediği bu yarışları ölçü almıyorum. Victory Gallop yavrusu bu kısrak kalitesi ile favorimdir. Moi Jizni, Cersei, Storm Tracks rakip gördüğüm atlardır.

2.Ayak: Son koşusunda ilk 800 metrede 54’lük geçiş yapan Yüksek Uçuş son metrelerde yanına gelen Seyranım’ın ataklarına cevap veremeyip ikincilikte kalmıştı. Bu stilde koşarak koşu kazanamayacağı belli olan Yüksek Uçuş’un bu kez 1500’e çıkan mesafede gücünü daha idareli kullanıp son metrelerde hücum etmesi halinde kazanmasını bekliyorum. Altınökçe, Nazımayşe, Çambalı, Serap Sultan ve Hüraslan bu yarışı riskli görenlere tavsiye edeceğim atlardır.

3.Ayak: Günün zor yarışlarından biri olacak. Öncelikle 2000 metrede olan koşu nedeniyle kariyerinde kısa mesafe etkili olmuş Trakya Ateşi ve sentetik pistte bu mesafede ilk kez koşacak olan Azmi Reis’in ne yapacaklarını merak ediyoruz. Karşılarında 2000 metrede G2 galibi olan Merih ve son 7 koşusunda 5 birincilik yapan Şahinter var. Şahinter 2000 metrede Merih’i KV7 koşuda da geçmişti. Önceliği mesafeyi daha iyi koşmuş Merih ve Şahinter’e versem de 1900 metre çim pistte iki kez kazanmış olan Azmi Reis üçüncü at olarak yazılır. Ters mesafede Trakya Ateşi sürpriz atımdır.

4.Ayak: Son iki koşusunda KGK takısı ile farklılaşan Heyemola çim piste çıkınca daha da iyi olacaktır. Ama bu grupta sentetik pistte iç kulvardan çıkıp koşuyu bitirmeye gidecektir. Sadettin Boyraz gibi tempoyu iyi bilen binicisi ile favorimdir. Bu aralar çok iyi at koşan Aracı ekürisi piste çıkan atlarıyla fırtına gibi esiyor. Geçen gün tay koşusunda ilk kez koşan atları kolay kazanmıştı. Bu kez ilk yarışını kazanmış olan Çebertay isimli atları start alacak. Sri Pekan yavrusu bu tay ikinci şanslı atımdır.

5.Ayak: Halis Karataş’ın oldukça iyi tanıdığı bir at olan Black Wasp son yarışında Saten birinciliğe ulaşırken tabelanın en alt basamağına tutunmuştu. Üç yarış aradan sonra usta jokeyi ile buluştu ve bu grupta etkili olacaktır. Aynı yarışta ikincilik yapan Won Calm takipte olduğum atlardan biri olup rakip olarak yazalım. Son yarışında tempo istediği gibi olunca kazanan Behramkale iyi grupta kazanmıştı. İyi form durumunu koruyor. Victory Sun, Börteçine yarışın gidişine göre hata kollayacak atlardır.

6.Ayak: Yakaladığı iyi form sonrasında üst üste etkili sonuçlar alan Sonkarar favorimdir. Bu arıkanın DB ile girdiği son üç yarıştan 2 birincilik, 1 ikincilik yapması takıların ne kadar önemli olduğunu bir kez daha gösterdi. 2100 metrede 2.11.62 ile kazanmış olan Sonkarar’ın bu derecesi 2.04.97’ye denk geliyor. Bu grupta 2.03.54 yapan Saten, 2.03.50 yapmış olan Tolgahan’ın olması bir yerde bu derecenin gelişebileceğine işarettir. Aksi takdirde Sonkarar geçilebilir manasına gelir ki yanında bu atları yazmak gerekir. Saten, Tolgahan, Gürmanağa, Ghost Warrior, Herring ve Mufasa yazmak istediğiniz at sayısına göre tavsiye edeceğim atlardır.

22 Mart Çarşamba İstanbul kuponu

2 12 6 5 5 3
6 7 4 4 4
4 2 1 9
1 1 3 5
2 7
1
13

Haberin Devamı
YORUM YAZ