MENÜ

Galatasaray - Beşiktaş maç sonu: 0-1

Galatasaray - Beşiktaş maç sonu... Spor Toto Süper Lig dev derbiye sahne oluyor. Şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray ve Beşiktaş 22. haftada karşı karşıya geldi. Beşiktaş maçtan 1-0'lık galibiyetle ayrıldı.

Galatasaray - Beşiktaş maç sonu: 0-1

Galatasaray-Beşiktaş derbisinin başlamasına dakikalar kaldı. Tüm Türkiye bu derbiyi bekliyor. Şampiyonluk yarışındaki iki ekip Galatasaray Türk Telekom Arena'da taraftarının önünde ezeli rakibi Beşiktaş'ı ağırlıyor. Maçı izleyemeyen taraftarlar Galatasaray - Beşiktaş canlı anlatım ile takip etmeyi tercih ediyor. Fanatik.com.tr editörlerinin maç sonu ile Galatasaray - Beşiktaş maçının heyecanını an be an yaşayabilirsiniz.


(ÖZET) Galatasaray - Beşiktaş maç sonucu: 0-1


Galatasaray - Beşiktaş CANLI ANLATIM

Galatasaray-Beşiktaş derbi heyecanını fanatik.com.tr editörlerinin anlatımı ile an be an yaşayabilirsiniz. Galatasaray - Beşiktaş canlı anlatım bu sayfada, yenileyiniz.

Maç, Beşiktaş'ın başlama vuruşu ile başladı.


Karşılaşmanın ilk tehlikeli atağını konuk ekip Beşiktaş geliştirdi. Sol kanatta topla buluşan Quaresma, rakibini çalımladı ve Talisca'ya pasını verdi. Talisca'nın ortasında Babael'in kafa vuruşu üstten auta gitti.

Penaltı mı?

Yasin Öztekin ile Atınç Nukan arasında ceza alanında yaşanan ikili mücadele sonrasında Galatasaray'lı futbolcular hakem Bülent Yıldırım'a penaltı itirazında bulundu.

Galatasaray Beşiktaş canlı skoru: 0-0​ Dakika 17

- Galatasaray Beşiktaş canlı anlatım için sayfayı yenileyebilirsiniz...

Orta sahada yaşanan ikili mücadelede Anderson Talisca Selçuk İnan'a kontrolsüz bir müdahalede bulundu. Talisca bu hareketi sonrasında hakem Bülent Yıldırım tarafından sarı kartla cezalandırıldı. Pozisyon sonrasında Selçuk İnan kısa süreli bir sakatlık yaşadı.

Galatasaray Beşiktaş canlı skoru: 0-0 Dakika 27

Galatasaray, Beşiktaş kalesinde baskıyı artırdı. 31. dakikada Sneijder'in ortasında arka direkte boş durumda bulunan Yasin Öztekin topu ıskaladı ve net bir pozisyondan yararlanamadı. Galatasaray, karşılaşmadaki ilk isabetli şutunu 32. dakikada Podolski ile çekti.

Galatasaray Beşiktaş canlı skoru: 0-0 Dakika 35

43. dakikada Beşiktaş, kısa paslarla Galatasaray yarı sahasına yerleşti. Quaresma'nın pasında ceza sahası dışında topla buluşan Anderson Talisca'nın şutunu kaleci Muslera kurtardı.

Galatasaray Beşiktaş canlı skoru: 0-0 Dakika 45

Galatasaray - Beşiktaş maçında ilk yarı 0-0 sona erdi.

GOLLLLLLLL | Talisca'nın frikiğinde Bruma'nın da kafasına çarpan top ağlara gitti ve Beşiktaş 1-0 öne geçti.

Galatasaray Beşiktaş canlı skoru: 0-1 Dakika 47

59. dakikada Galatasaray, ikinci yarıdaki ilk şutunu çekti. Bruma'nın ceza sahası dışından yaptığı vuruş, kaleci Fabri'de kaldı. 60. dakikada Selçuk İnan oyundan çıktı ve yerine Tolga Ciğerci girdi.

Galatasaray Beşiktaş canlı skoru: 0-1 Dakika 67

71. dakikada Quaresma'nın sağ kanattan kullanmış olduğu serbest vuruşta Cenk Tosun kafa vuruşunu yaptı ancak top auta çıktı. Siyah-Beyazlılar'da Talisca oyundan çıkarken yerine Tolgay girdi.

75. dakikada İgor Tudor, iki oyuncu değişikliği birden yaptı. Sneijder ve Yasin oyundan çıkarken, Eren ve Garry Rodrigues oyuna girdi.

Podolski net golü kaçırdı!

82. dakikada sol kanattan Carole'ün yapmış olduğu ortada Atınç'tan seken top Podolski'nin önünde kaldı. Alman golcünün şutu üstten auta gitti ve Galatasaray net gol pozisyonundan yararlanamadı.

83. dakikada Oğuzhan oyundan çıktı ve yerine Gökhan İnler girdi.

Galatasaray Beşiktaş canlı skoru: 0-1 Dakika 90

Galatasaray Beşiktaş maçı 0-1 bitti.




Galatasaray - Beşiktaş maç sonu: 0-1



GALATASARAY - BEŞİKTAŞ 11'LER:

GALATASARAY:
Muslera, Semih Kaya, Hakan Balta, Chedjou, Carole, Selçuk , De Jong, Yasin, Sneijder, Bruma, Podolski
Yedekler: Cenk, Ahmet, Eren, Rodrigues, Tolga, Josue, Sabri

BEŞİKTAŞ: Fabri, Gökhan Gönül, Marcelo, Atınç, Adriano, Atiba, Oğuzhan, Quaresma, Talisca, Babel, Cenk Tosun
Yedekler: Tolga, Beck, Mitrovic, Gökhan İnler, Tolgay, Ömer, Aboubakar

Galatasaray - Beşiktaş derbi maçı hangi kanalda saat kaçta?​

Galatasaray-Beşiktaş derbi maçı bu akşam saat 20.00'de başlayacak. Türk Telekom Arena'daki mücadele beIN SPORTS 1'den naklen ve canlı olarak yayınlanacak.

Beşiktaş ile Galatasaray'ı karşı karşıya getirecek 90 dakikayı internet üzerinden takip etmek de mümkün olacak. "Galatasaray-Beşiktaş canlı" linki ile derbi maçını fanatik.com.tr'de canlı/grafikli anlatım linki ile anlık olarak takip edebileceksiniz.

Haberin Devamı
YORUM YAZ