MENÜ

Şanlıurfa at yarış tahminleri - 16 Şubat Perşembe

16 Şubat Perşembe Şanlıurfa at yarış tahminleri... Fanatik Hipodrom Yazarı Gökhan Yalçınkaya Şanlıurfa yarışlarını değerlendirdi.

Şanlıurfa at yarış tahminleri - 16 Şubat Perşembe

16 Şubat Perşembe Şanlıurfa at yarış tahminleri... Fanatik Hipodrom Yazarı Gökhan Yalçınkaya Şanlıurfa yarışlarını değerlendirdi.

TAŞÇI PEHLİVAN’in zamanı geldi

Yazar: Gökhan Yalçınkaya

1.AYAK:Geçen hafta şehrin en formda atlarından ‘’SMILING BABY’’ e geçilen KARA ATEŞ, uzundan kısaya dönmesi kendini zorlamazsa bu grubu geçer, aksi takdirde dört atın daha şansı olduğunu düşünüyorum, yalnız bir parantez daha açayım, ‘’KARA ATEŞ’’ bu zamana kadar katılmış olduğu tek yarışını 1200’de kazandı, 2’liliğinin başlarındaydı, şimdi 3’lüye döndü, kısa da mı uzunda mı daha etkili olacağı kanaatini bu yarışta vereceğim, o yüzden bugun iki kupon yapacağım, birine tek atıp diğerine, GÜLŞİLAN, MİZGİNHAT, LAPRAS, BEYBİN HANIM’da yazacağım. Dileyenler benim gibi yapabilir, dilemeyenler benim başka atlarım var senin atların gelmez diyip hiç yazmayadabilir, direksiyon sizindir.

2.AYAK:Bölgenin baş jokeylerinden yarış seçerek at binen Mehmet Ali Aktürk’ün kendi çalıştırıp üzerine titrediği TİLKİ, sert temposuyla önde tempoyu verip çekip gitmesini beklediğim isim olup, düzlüğe diri girebilirse yakalanması zor olur, ağır favorimdir. Üzerine gider nefes aldırmazlarsa, yarış koştukça oturmaya başlayan GREEEN VOILETTE, formunda önemli gelişmeler gözlenen ASİ KURT, verdiği 4 ay aradan sonra koştuğu yarış kendisine bir nevi galop niyetine geldiğini düşündüğüm, artan kondüsyonuyla daha iyi bir yarış beklediğim, ayrıca yeni emekliye ayrılan sahalarımızda iz bırakan üst düzey açık yarış atlarından ‘’YARAMAZ ÇOCUK’’ un anneden kardeşi olan YAKIŞIKLI ÇOCUK, gittikçe daha iyi duruma geldiğini son üçüncülüğünde yeşil ışık yakarak belli eden UNDERWOOD, devrereye gireceğini düşündüğüm isimlerdir.

3.AYAK:Geçen haftaki DİZDARBEY tarzı bir yarış beklemekteyim. O gün de DİZDARBEY, 5 gün önce Adana’da koşmuştu, neden yine banko verdiğimin açıklamalarını uzunca yapmıştım, bugun de TAŞÇI PEHİLAN’dan Adana’dan yakın ara koşarak gelmesine rağmen, yarışacak 7 atın 4’ü kaçak isimler olduğu için süratli gidecek koşuda yine geçen DİZDARBEY’de BALIKLIGÖL koşusunu kazanan Ferit Yardımcı’nın bu kez de TAŞÇI PEHLİVAN’la düzlükte rakiplerini teker teker avlayıp HALİLİYE BELEDİYE BAŞKANLIĞI kupasını DOĞANTÜRK ekürisine götürmesini bekliyorum, bankomdur.

4.AYAK:Zor yarış. ŞÜKRANIN OĞLU, GOBAKLI, KEİTA, ŞAHDEMİR, DİGOR, AĞA OSMAN, DALLICALI sıralamamdır.

5.AYAK:KING VALLEY, bu rakiplerin arasında haklı olarak günün ağır favorisi çıkacaktır, bende kılıç çekmiyorum. Yakılırsa ama altılı para yapar, rakip yazacaklar zaman zaman yaşadığı startta kalma sorununu yaşamazsa SON OF SOUL ile son tabelasında dikkatimi çeken AMARI ikilisini değerlendirebilirler.

6.AYAK:BEYBİNİN KIZI ile AYŞEROSE ikilisi son yarışlarında Kısa Vade koştular. Bu grupta çok şanslılar. FRENKBAĞI, BURCUTAY, KÜÇÜKCEMRE, GÖRKEMLİ şanslı gördüğüm diğer ihtimallerdir.

Gökhan Yalçınkaya'nın Şanlıurfa kuponu

4,1,2,5,10 // 3,10,8,5,4 // 6 // 3,2,8,10,1,4,7 // 5,7,8 // 4,2,8,5,9,7


Haberin Devamı
YORUM YAZ