MENÜ

Bursa at yarış tahminleri-13 Şubat Pazartesi

Fanatik Hipodrom yazarı İsmet Demir Bursa yarış programını değerlendirdi ve sizler için iki tekli bir kupon hazırladı. 13 Şubat Pazartesi Bursa at yarış tahminleri...

Bursa at yarış tahminleri-13 Şubat Pazartesi

13 Şubat Pazartesi Bursa at yarış tahminleri... Fanatik Hipodrom yazarı İsmet Demir Bursa yarış programını değerlendirdi ve sizler için iki tekli bir kupon hazırladı.

Yazar: İsmet Demir

Bursa'da iki tekli program

1.AYAK: Yarış kazanıp moral bulan AK KATMER(6), etkili formuyla bu mesafede de birincilik mücadelesi verecektir. Son startında sprint kulvarını iyi ayarlayamadığı için az farkla ikincilik elde eden ŞANSI BOL(9), başarılı binicisiyle favoriden rövanşı alabilir. Kum pistte maiden olmasına rağmen sürekli aşama kaydeden GÜLERCE(7), grubun uygunluğuyla üst sıralarda yer bulabilir. Başarılı yarışı sonrası 8 kilo azalan sıkletiyle GÖRÜNTÜ(4), beyaz bayrak ayna yapabilir. Son koşularını kazanan İLKSEN(1) ve YOLAŞAN(2) ikilisi daha sonraki ihtimallerdir.

2.AYAK: Özduran gibi klas bir safkanın tam kardeşi olan ÖZBİLGİN(3), fit durumu ve Bursa pistinin başarılı pilotu K.Tokaçoğlu idaresinde ilk şans verdiğim isimdir. Kilosu ağır görünmesine rağmen dişine göre rakipleriyle yarışacak olan MADRABAZ(1), iç start çekme avantajıyla çıktığı gibi bitirebilir. Her geçen gün iyi duruma gelen ve sıklet avantajına sahip MY CEM(8), en ufak bir hatayı affetmeyecektir. Kilosu normale dönen KAFKAS İMPARATORU(4), denk grupta üst sıraları zorlar. KIRBULUT(2) ve KAFTAN(7) sürpriz şansı verdiğim safkanlardır.

3.AYAK: Tatminkar ilk startı sonrası geriye alınan ve kısa tedavisi sonrası noksansız hazırlanan KING OF SONALP(7), dinçlikle ilk şans verdiğim isimdir. Bir önceki startında bu pist ve mesafede tatminkar bir performans sergileyen CHECK OR RAISE(4), beğenilen hazırlıklarıyla birinciliğe ortak olabilir. KOBATER(8), BAY JACK(2), KING GUBAZ(6), ŞAHDAMAR(9) ve ALİDEV(1) bu zorlu koşuda sırasıyla şans verdiğim diğer taylardır.

4.AYAK: Yarış seçtirilip koşturulan GOLD FOOT(1), koşu içerisinde bir aksilik yaşamadığı taktirde üst düzey formuyla birincilik serisine devam edecektir. Aksilik demişken Zülfo Kirve isimli safkana değinmek istiyorum. Geçen haftaki son koşusuna büyük favori giren yetenekli tay tam start verileceği anda şahlandığı için yarışa başlamamıştı. İlgililerine tekrar geçmiş olsun diyorum.

5.AYAK: İzmir'den çok iyi durumda gelecek olan nadide kısrak MANOUSH(3), ekürisinin yardımı ile kazanmasını beklediğim isimdir. Günün diğer bir güvenilir atı olarak tek yazılmalıdır.

6.AYAK: Nihayet klasına ulaşan HERCULES(5), son startına oranla 4 kilo almasına rağmen favorimdir. Son startına anlam veremediğim WINTER GALLOP(8) ile tatminkar yarışı sonrası çok iyi hazırlanan KARA ARDA(6) ikilisi rakipleridir. RIVER CAT(2), SİHİRLİDAĞ(13) ve İRLANDA KARTALI(10) sırasıyla şans verdiğim diğer safkanlardır. Bol şanslar dileğiyle....

İsmet Demir'in Bursa kuponu

6-9-7-4-1-2
3-1-8-4-2-7
7-4-8-2-6-9-1
1
3
5-8-6-2-13-10

Haberin Devamı
YORUM YAZ