MENÜ

İzmir at yarış tahminleri - 12 Şubat Pazar

12 Şubat Pazar İzmir At Yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom Yazarı Erdinç Aktaş günün zorlu programını sizler için değerlendirdi.

İzmir at yarış tahminleri - 12 Şubat Pazar

12 Şubat Pazar İzmir At Yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom Yazarı Erdinç Aktaş günün zorlu programını sizler için değerlendirdi.

GÜMBÜRGÜMBÜR koptu GELİYOR

Yazar: Fanatik Gazetesi Hipodrom Erdinç Aktaş

1.AYAK: Bütün yarış severlerimize iyi günler; Günün ilk ayağında grubun formda ismi olan FANİZAN son koşusunda bu tip rakiplerinin yanında başarılı ikinciliği ile en başta yazalım. Rakip olarak son haftalarda çıkış içinde olan uygun kilosu ile VANLIMAHO olacaktır. Starttan 5.boy geç çıkış yapıp kendisine tabelada yer bulan AKARNEJAT her geçen gün artan formu ile dikkat edilmesi gereken bir diğer isim. 1.39.36'lık derecesi ile üçüncü olan KRONOS bu grupta en iyi dereceyi yapmasıyla bugün kollanmalıdır. Takibimde olan GAYEMSU, yakın aralıklar ile koşmasına rağmen ÖZŞEHSUVAR ve Bursa'dan İzmir'e gelen AYAŞOĞLU şeklinde olmasını bekliyorum ayrımsız yazınız.

2.AYAK: GÜNÜN GANYANI oynayacak yarış severlerimiz Kocaeli'deki son yarışında bu mesafede dördüncülükle ayrılan SERBEYHAN'nın üzerine şanslarını deneyebilirler. Uzun aradan sonra yarış gören NEZİRHAN galoplarında iyi görünmesiyle dikkat. İlk defa uzun mesafede koşacak olmasına rağmen MAKE IT GREEN , uzun mesafeli kum yarışlarına uyumu ile GEÇİT YOK ,bu aralar iyi görünen URLA ZAMANI, istanbul'da hazırlanıp, İzmir'e gelen POWER KING ve İzmir'e hazır ve formda gelen WIN EVERY DAY arasındaki birincilik mücadelesine dinçlik ile FİRDEVS, yakın ara bitirdiği son koşusu ile CEMALETTİN BEY ve son olarak gücü nispetinde yarışlar yapan AĞVA'nında ortak olmasını bekliyorum.

3.AYAK: Son koşusunda dış kulvardan yaptığı müthiş sprinti ile yarışı ikinci olarak bitiren NEVVARE bugün sevdiği mesafede en başta yazalım. Genel form durumu tatminkar olan ÜNÜBOL Nevvare'nin en ciddi rakibidir. Son yarışında erken başa geçmesinde dolayı 3.olan İYONE bugün acele etmeyip sprint mesafesini kısaltması halinde iyi yerlerde olacaktır. Bu ayağın sigortası GÜNYÜZÜ'dür.

4.AYAK: Günün kupalı koşusunda geçen sene Sonkalelim jokeyi Sercan Aktaş ile kazanmıştır. Son yarışında 400'ile300 civarlarında el oynatmadan kolay şekilde gelen GÜMBÜRGÜMBÜR koşu içerisinde rakiplerine hakimiyetini hissettirip 1.boyla kazanan safkan sevdiği İzmir pisttinde program üzerinde güveneceğimiz "Banko" adayımızdır.

5.AYAK Son yarışında bariyer dibinde kalan WRITE TO ELLIE binicisi Onur Öztürk safkanı orta kulvara alsa'da anca tabelanın son sırasında kendisine yer buldu bugün sprint mesafesini iyi ayarlarsa çok şanslı olacaktır favorimdir. Koşu içerisinde "tek" ciddi rakibi ARALYN olur.

6.AYAK: Son iki yarıştır harika bir form tutuğunu gözler önüne seren ÖZGÜRÜNOĞLU ilk sıradan yazalım. Rakip olarak iki ciddi rakibi var bunların ilki ağır kilosuna rağmen lehine mesafede KORATEŞ ile bu pist ve mesafedeki son iki yarışını üst üste kolay bir şekilde kazanan ZATI ŞAH olacaklardır. Buranın sürprizlerini bu pist ve mesafede dördüncülük yapan ARTUR, yakın aralıklar ile koşmasına rağmen BAŞYAZAR ve uzun mesafeli son yarışını dikkate almadığım SOYLUKRAL'ın gerçekleştirmesini bekliyorum. Bol şanslar.

Erdinç Aktaş'ın İzmir kuponu

(3-5-2-4-9-7-6) (9-6-12-2-10-7-5-11-18-13) (3-4-2-1) (1) (14-2) (3-1-2-6-7-4)

Haberin Devamı
YORUM YAZ