MENÜ

Şanlıurfa At yarış tahminleri - 9 Şubat Perşembe

Fanatik Hipodrom yazarı Gökhan Yalçınkaya'nın 9 Şubat Perşembe Şanlıurfa At yarış tahminleri ve kuponu...

Şanlıurfa At yarış tahminleri - 9 Şubat Perşembe

9 Şubat Perşembe Şanlıurfa At yarış tahminleri...

ŞANLIURFA / GÖKHAN YALÇINKAYA

DİZDARBEY gönlümü alır

1.AYAK: Benazir Kız, geçen sene Ankara’da çim yarışlarında birçoğu istikrarlı güzel koşularını izlemiştik, açık yarışta harp da görmüştü, sonra 2 ay ara verdi, yeni yaşında koştuğu ilk yarışında üzerine gidilmedi, ikinci olduğu son yarışında nefesimi toparladım geliyorum havası verdi, bu kez fişi çekebilir. Astrakızı, dikkat edersek, 3’lüden 4’lüye dönünce değiştiğini farkederiz, yeni yaşında henüz ikiliden düşmedi, bugun 4.ayakta BALIKLIGÖL koşusunda start alacak ‘’VİNDİRHAT’’ ın anneden kardeşi olduğunu hatırlatayım, mesafeye yatkınlığıyla çok şanslıdır. Frenkbağı, kısalarda birincilikleri olsa da ben bu atın mesafe istediğini düşünüyorum, o yüzden gerçek gücünü ortaya koyamadığı kanaatindeyim, bu kez aradığı mesafeyi buldu, yüksek bir ganyanla Şanlıurfayı sessizliğe gömebilir, dikkat! Son startında boş kilosunun avantajını iyi kullanarak süsleyen ve 2 hafta içinde bundan başka yarış koşmadığı için formdan düşmesi zor olan Sevdiğimkız, ters kısrak Dorugüzel, son startında hem aradan sonra koşan hem Kısa Vade yarışta mücadele eden, bu kez hem grubun uygunlaşması hem nefesini toparlaması açısından daha iyi koşacağını düşündüğüm Eylülde Gel, bütçeler dahilinde değerlendirilmesi gereken diğer isimlerdir.

2.AYAK: Liderbaba, önde olmak üzere, Çölbir, Bayramhan, Çölbir, Nazlı Prenses, Aktemur, Lider Doğan sonrasında sıralamamdır.

3.AYAK: Lion King, son üç yarışının ikisinde ağır favoriydi benide hayal kırıklığına uğrattığı yarışları oldu, bakıyorum ekibi kısa bir süre geriye almış, muhtemelen tedavisini yapmışlardır, dinçlikle bu kez ters bir koşu yapabilir. Blacks Winner, için söyleyeceğim birşey yok, at maşallah çok formda, koşunun haklı favorisidir. King Ugly’nin formunda önemli gelişmeler var, üstelik yarışın süratli gideceği aşikar, kendisi de eküriside uzun mesafeli yüksek tempoda giden yarışlara bayılırlar. Hem kaçabilen hem bekleyebilen kuvvetli safkan Ebu Emir ile rakiplerine oranla ciddi kilo avantajı bulunan fit durumdaki Düldülbir, yeri olan okuyucularımıza diğer ilavelerimdir.

4.AYAK: 4 gün önce size Adana’da banko önerdiğim Dizdarbey’den bu kez gönlümü almasını bekliyorum. Ben o gün Baba İhsan’ın yarışı o tempoya sokup koşuyu karıştıracağını düşünemedim, zaten 11 saniye geri geldi, arkasına da diğer atlar takılınca, DERHADIR için çok da zor bir yarış olmadı, kafamdaki kurgu bu kez tutmadı, altılısı ordan 5 te kalan takipçilerim varsa, onlardan özür dilerim.

5.AYAK: Son startında yem kenteri yapan Smiling Baby ile bu kez pilotuna kavuşan Fanaa, arasında BOCA JUNIORS-RIVER PLATE derbisi havasında bir yarış beklemekteyim.

6.AYAK: Otantik, Ocean Rain, Capitane, Legendary Queen, Simental, Citys Pride, Toms To Toms sıralamam.

Gökhan Yalçınkaya'nın Şanlıurfa Kuponu

3,1,12,10,5,7 // 5,9,3,10,13,7,11 // 6,1,5,3,10 // 3 // 1,2 // 13,9,12,1,3,8,2

Haberin Devamı
YORUM YAZ