MENÜ

Advocaat: En iyi olduğunuzu kanıtlayın

Dick Advocaat, derbi öncesi oyuncularını motive etmek için çalışmalara başladı. Tecrübeli teknik adam, dünkü idmanda takımına konuşma yaptı, “Türkiye’nin en iyi takımı biziz. Beşiktaş karşısında bunu kanıtlayın” dedi.

Advocaat: En iyi olduğunuzu kanıtlayın

Fenerbahçe, oynadığı son 7 resmi maçın tamamını kazanarak müthiş bir seriye imza attı. Ligde hızla üst sıralara tırmanan Sarı-Lacivertliler, cumartesi günü Beşiktaş ile çok kritik bir karşılaşmaya çıkacak. İki hafta önce Galatasaray’ı deviren Kanarya, bir diğer ezeli rakibi karşısında da zafere ulaşarak zirve yolunda önemli bir adım atmak istiyor. Dick Advocaat da cumartesi günkü derbi için oyuncularını motive etme çalışmalarına başladı.

‘Mükemmele yakınız’

Hollandalı çalıştırıcı, öğrencilerine yaptığı konuşmada, “Sezon başında bazı eksiklikler olabilir. Birbirimizi iyi tanımıyorduk. Ama zaman geçtikçe gördünüz ki, sistem oturdu herkes birbirini daha iyi tanıdı ve şu an mükemmel bir takım olma yolunda hızla ilerliyoruz. Aldığımız sonuçlar ortada, bundan sonra ne yapmamız gerektiğini herkes çok iyi biliyor” ifadelerini kullandı. Advocaat, taraftarın son haftalarda takıma daha fazla destek verdiğine de dikkat çekti.

‘Yenilme zamanı geldi’

Tecrübeli teknik adam, puan tablosunda zirvede yer almamalarına rağmen ligin en iyi takımı olduklarını söyledi. Advocaat, futbolcularına, “Fenerbahçe bu ligin en kaliteli ekibi. Siz de en iyi oyuncularısınız. Karşımızda yenilgisiz bir takım olacak. Buna son verelim. En iyi olduğunuzu kanıtlamak için önemli bir fırsatımız var. Size güveniyorum. Beşiktaş karşısında son haftalardaki güzel futbolunuzu oynayın ve en iyisi olduğunuzu kanıtlayın” diyerek sözlerini noktaladı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ