MENÜ

Bruma'dan Manchester United'a yeşil ışık!

Galatasaray'ın yükselen yıldızı Armindo Bruma, Portekiz basınına yaptığı açıklamada, Jose Mourinho ile çalışmaktan gurur duyacağını söyledi.

Bruma'dan Manchester United'a yeşil ışık!

Kiralık olarak gittiği İspanya'dan bu yıl müthiş bir dönüş yapan Armindo Bruma, Galatasaray'daki performansıyla Avrupa basınının ilgisini çekmeye devam ediyor. 22 yaşındaki isim, sezon başı Manchester United'la yapılan hazırlık maçında vatandaşı Jose Mourinho'nun dikkatini çekmeyi başarmış, maç sonrası ise bizzat Portekizli teknik adamın övgülerini almıştı.

Ada basınında yer alan son haberlerde ise, Manchester United'ın ocak ayı transfer döneminde Bruma için 8 milyon Pound'luk bir transfer teklifi yapmaya hazırlandığı ifade edildi.

Konuyla ilgili Portekiz medyasına konuşan Bruma, "Her futbolcu Mourinho ile çalışmak ister. Elbette bundan gurur duyardım, ancak şu an böyle bir şey söz konusu değil. Tamamen Galatasaray'a odaklandım." dedi. Başarılı kanat oyuncusu, Premier Lig'in temposuna uyum sağlayıp sağlayamayacağı konusunda ise "İspanya'da oynadım, İngiltere'ye de başarıyla uyum sağlayacağımı düşünüyorum" diye konuştu.

A. Batuhan Özdemir / fanatik.com.tr

Bruma'nın gideceği kulübü açıkladılar

Haberin Devamı
YORUM YAZ