MENÜ

Beşiktaş'a golcü aranıyor!

Aboubakar’ın beklentilerin altında kalması ve Ocak ayında Afrika Uluslar Kupası’na gideceği için 1 ay forma giyemeyecek olması nedeniyle yönetim, harekete geçti. Cenk’in de istikrar sorunu yaşamasını göz önünde bulunduran idareciler arayışa başladı, listenin başına Mario Gomez yazıldı.

Beşiktaş'a golcü aranıyor!

Bu sezon hem ligde hem de Avrupa’da önemli başarılar kazanmayı hedefleyen Siyah-Beyazlılar, bu doğrultuda kadrolarını güçlendirmek için çalışmalarına şimdiden başladı.

Ocak ayındaki transfer döneminde ilk etapta stoper ve sol bek takviyesi yapmayı planlayan yönetim, takımın hücum hattında beklenen ivmeyi yakalayamaması sonrasında listenin başına forvet hamlesini ekledi.

Süper Lig’de attığı 6 golle ligin en skorer ismi olan Cenk Tosun’un istikrarlı bir görüntü sergileyememesine ek olarak Vincent Aboubakar’ın da beklentilerin altında kalması ile Ocak ayında Afrika Uluslar Kupası’na katılıp 1 ay takımdan ayrı kalacak olmasını göz önünde bulunduran idareciler atağa kalktı.

Güner ve Torunoğulları çalışmalara başladı

Kulübün dış transferden sorumlu yöneticisi Umut Güner ile dış ilişkiler sorumlusu Erdal Torunoğulları’nın, bu konuda çalışmalarına başladıkları ve konuşulan ilk ismin Mario Gomez olduğu ifade ediliyor. Geçen sezon kiralık olarak görev yaptığı Beşiktaş’ta 33 maçta 26 gol kaydeden ve sonrasında transfer olduğu Wolfsburg’ta da çıkışa geçen Alman oyuncu için yönetimin, nabız yoklayacağı bildirildi.

Gomez’e ek olarak arayışların devam ettiği; 6 aylık kiralama formüllü bir transferin de gerçekleştirilebileceği ifade edildi.

Orhan Yıldırım

Haberin Devamı
YORUM YAZ