MENÜ

Elazığ'a büyük darbe! 12 puanı silindi!

Gakgoşlar’a tarihi ceza... Bilica ve Serdar Gürler’e olan borçlarını ödeyemeyen Bordo-Beyazlılar’ın, FIFA tarafından 12 puanı silindi. Ödeme yapılmazsa, küme düşme cezası da kapıda. Takım ise Doğu derbisi öncesi dağılmak üzere.

Elazığ'a büyük darbe! 12 puanı silindi!

TFF 1. Lig ekiplerinden Elazığspor’a FIFA’dan tarihi bir ceza geldi. Geride kalan 8 haftada topladığı 10 puanla zirve yarışına girmeye çalışan Gakgoşlar’ın ödenmeyen borçları nedeniyle tam 12 puanı silindi.

-2 puana düşürülen Bordo-Beyazlılar’da lider Yeni Malatya ile oynanacak maç öncesi verilen bu ceza şok etkisine neden oldu.

Bilica ve Serdar Gürler’in ödenmeyen borçlarından ötürü bu cezanın verildiği ifade edildi. Daha önce Fenerbahçe’yle de FIFA’lık olarak 2012’de Sarı-Lacivertliler’in gelirlerine temlik konmasına neden olan Brezilyalı Bilica, alacağında geri adım atmayınca dava puan silme cezasına kadar gitti.

Yönetim izin verdi

Yaşanan bu gelişmelerin ardından Elazığspor’da yönetim tüm futbolcularla yollarını ayırma kararı aldı. 2 aydır yabancılara ödeme yapamayan Gakgoşlar, devre arasında sözleşmesi devam eden tüm oyunculara ayrılık izni verecek.

Okan Çellik

Haberin Devamı
YORUM YAZ