MENÜ

Bal Kes'te yüzler gülüyor

TFF 1. Ligi'nde sıkıntılı günler geçiren Balıkesirspor, futbolculara galibiyet ve deplasman beraberliği primlerini ödedi ve futbolcuların yüzü güldü. Teknik Sorumlu için son nokta milli maç arasında konulacak.

Bal Kes'te yüzler gülüyor

TFF 1. Ligi'nde sıkıntılı günler geçiren Balıkesirspor, futbolculara galibiyet ve deplasman beraberliği primlerini ödedi ve futbolcuların yüzü güldü. Teknik Sorumlu için son nokta milli maç arasında konulacak.

PRİMLER ÖDENDİ
TFF 1. Ligi'ne hem saha içinde hem de mali açıdan kötü başlayan Balıkesirspor'da son 3 maçta alınan 7 puandan sonra, yönetiminde primleri ödemesiyle birlikte saha içindeki kriz şimdilik çözüldü ve Balıkesirspor'da yüzler gülmeye başladı.

Son dönemde yaşanan gelişmeler hakkında FANATİK'e konuşan Balıkesirspor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Feyyaz Çiftçi, çarpıcı açıklamalarda bulundu. Mali krizden, TFF 1. Ligi'ndeki yayın sorununa kadar bir çok konuda değerlendirmelerde bulunan Çiftçi; "Lige oldukça kötü başladık. İlk iki maçta puan almayı başaramadık. Bu noktadan sonra oyuncularımız saha içinde sorumluluk alarak son 3 maçta 7 puan toplamayı başardı ve ne denli iyi bir takım olduğumuzu açıkça ortaya koydular. Başarı gelmeye başladıkça da mali açıdan kaynak yaratmakta bir nebze olsun kolaylaştı. Hal böyleyken, Göztepe ve Adana Demirspor maçlarının galibiyet, Bandırmaspor maçının ise deplasman beraberliği primlerini futbolcularımıza an itibariyle dağıttık. Futbol takımımızda yüzler hem başarıdan, hem de mali açıdan gülmeye başladı" dedi.

TEKNİK SORUMLU ARAYIŞIMIZ MİLLİ MAÇ ARASINDA SONUÇLANACAK
Teknik Sorumlu Reha Kemal Erginer'in istifasının ardından Adana Demirspor maçına alt yapı hocaları Muhammet Yılmaz ve Engin Çatır nezaretinde çıktıklarını belirten Başkan Feyyaz Çiftçi, konuyla ilgili sözlerini şöyle sürdürdü: "Reha Kemal Erginer'in istifası sonrasında Adana Demirspor maçına alt yapı hocalarımız ile çıkmak zorunda kaldık. Takımın o maçtaki performansı ve futbolcu kadromuzun bu ekipten doğan mutluluklarını bu zorlu maçın ardından alınan galibiyetle gördük. Bu sebeple Malatyaspor deplasmanına da aynı teknik ekiple çıkacağız. Malatyaspor maçının hemen ardından lige verilecek olan Milli maç arasında Teknik Sorumlu eksiğimizi gidereceğiz. Bu nedenle şuana kadar hiç bir teknik adamla görüşme yapmadık. Tüm görüşlerimiz Malatyaspor maçının ardından yapılacaktır"

MUHAMMET ALİ ALMANYA'DA AMELİYAT OLMAK İSTEDİ
Balıkesirspor'un başarılı orta saha oyuncularından Muhammet Ali'nin çapraz bağlarında yaşadığı sorun nedeniyle ameliyat olacağını söyleyen Başkan Feyyaz Çiftçi; "Muhammet Ali'nin sakatlığı bizleri son derece üzdü. Çapraz bağlarında problem var ve ameliyat olması gerekiyor. Bu nedenle kendi doktoruna ameliyat olmak istedi. Tercihini de Almanya'dan yana kullandı. Umarım bir an önce formasına tekrar kavuşur" şeklinde konuştu.

YAYIN SORUNU BİR AN ÖNCE ÇÖZÜLMELİ
TFF 1. Ligi'nin sponsor ve yayın problemi tüm kulüpleri olduğu gibi Balıkesirspor'u da derinden etkilemeye devam ediyor. Bu konuda forma sponsoru bulmakda dahi güçlük çektiklerini belirten Kulüp Başkanı Feyyaz Çiftçi; "Ligimizde yayın olmadığı için reklam bulamıyoruz. İnsanlarda haklı. Yayını olmayan bir ligde verilecek reklam nerde görülecek? Bir an önce bu işin çözülmesi şart. Aksi halde devre arasını göremeyecek kulüplerimiz olacak. Bu konuda yaptığımız temaslar var. Çok kısa sürede bu işin çözüleceği söyleniyor. İnşallah dedikleri gibi de olur"

Emrah AYYILDIZ/BALIKESİR

Haberin Devamı
YORUM YAZ