MENÜ

Premier Lig'in 3 silahşörleri!

Chelsea'de Conte, defans oyuncularını yerden yere vurdu. Manchester United'da ise Mourinho, Rooney'ye konuşma yasağı getirdi.

Premier Lig'in 3 silahşörleri!

1- West Ham, 2010-2011 senesinde Avram Grant önderliğinde küme düştüklerinde 6 maçta 4 puan toplamıştı. Şu anda Bilic önderliğinde 3 puan toplayabildi.

2- Antonio Conte, Arsenal karşısında sürklase olan futbolcularını bilhassa defans oyuncularını yerden yere vurdu. Conte, "Şu anda arayış içindeyim ve bunu çabuk yapmam gerektiğini biliyorum. Conte'nin ara transferdeki hedefleri. Leonardo Bonucci, Napoli'den Kalidou Koulibaly, Burnley'den Michael Keane ve Middlesbrough'dan Ben Gibson. Terry ve Zouma'nın sakatlıkları geçtiğinde direkt olarak takıma dönecekler. Forması tehlikede olan futbolcuların başında Cahill ve Ivanovic var.

3- Manchester United'da Mourinho son maçta forma bulamayan Wayne Rooney için basına konuşma yasağı ilan etti ve, "Başkalarını suçlamak yerine kendi formunu yakalamaya bak. Manchester City maçında soyunma odasında bütün arkadaşlarını suçlu ilan ettin. Başkalarını bırak kendi formunu yakalamaya çalış" dedi. Feyenoord yenilgisinden sonra 3-1 kaybedilen Watford maçında formundan çok uzak olan Rooney, Northampton kupa maçında formundan uzak göründü ve son Leicester City maçında kesiği yedi. 10 numara bundan sonra Chelsea'den kovduğu Mata olacak ve 18 yaşındaki Rashford ve 23 yaşındaki Jesse Lingard, Rooney'nin yerine kadroda olacak.

EDİP ADANIR - İNGİLTERE

Haberin Devamı
YORUM YAZ