MENÜ

Fenerbahçe Feyenoord maçının İddaa oranları açıklandı

UEFA Avrupa Ligi'nde perşembe akşamı Hollanda Ligi lideri Feyenoord'u ağırlayacak olan Fenerbahçe, karşılaşmadan 3 puanla ayrılmanın hesaplarını yaparken, maçın İddaa oranları da belli oldu.

Fenerbahçe Feyenoord maçının İddaa oranları açıklandı

UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcilerimizden Fenerbahçe, perşembe akşamı Hollanda Ligi'nde 7'de yapan ve lig lideri durumunda bulunan Feyenoord'u ağırlayacak. Bu önemli 90 dakikanın İddaa oranları belli olurken, İddaa Risk Yönetimi karşılaşma için Fenerbahçe'yi favori gösterdi. Sarı Lacivertliler'in galibiyetine 1,70'lik oran açılırken, berbaerlik ve Feyenoord galibiyetine ise 3,20'lik oran verildi.

Feyenoord elemişti

Fenerbahçe ve Feyenoord en son 2002/2003 sezonu başında Şampiyonlar Ligi ön elemesinde karşılaşmıştı. Pierre van Hooijdonk'un Fenerbahçe'ye gelmeden bir sene önce takımının en önemli yıldızı konumunda olduğu eşleşmede Hollanda ekibi evindeki ilk maçı 1-0, Kadıköy'deki ikinci maçı ise 2-0'lık skorlarla kazanıp, adını Devler Ligi'ne yazdırmıştı.

1-0'lık ilk maçta Robin van Persie de Feyenoord'un 18 kişilik kadrosunda genç bir forvet olarak yer almıştı.

Fenerbahçe'nin o dönemki teknik direktörü Werner Lorant'tı. Alman teknik adam Hollanda'daki mücadelede takımın Arjantinli yıldızı Ariel Ortega'yı yedek bırakınca büyük tepki almıştı.

Aynı sezonun devre arasında Werner Lorant ile yollar ayrılmış, Ortega ise kimseye haber vermeden ülkesi Arjantin'e kaçmıştı.

Fenerbahçe - Feyenoord: 1-0

Haberin Devamı
YORUM YAZ