MENÜ

Vodafone Arena'da ilklerin gecesi!

Vodafone Arena’daki tarihi derbide birinci derbisine çıkan Kartal, yeni yuvasında ilk kez 2-0 geriye düştüğü maçta 1 puanı almayı başardı. Deplasman yasağının kaldırılması sonrasında iki takım taraftarlarının da yer aldığı mücadelede, birçok ilk yaşandı.

Vodafone Arena'da ilklerin gecesi!

Beşiktaş'ın dün akşam Vodafone Arena’da Galatasaray’la karşılaştığı mücadelede ilklerin gecesi yaşandı. İnönü Stadı’nın yıkılmasının ardından İnönü’ye yapılan Vodafone Arena’daki birinci derbisine çıkan Kara Kartal, nefes geçen mücadeleden 2-2’lik beraberlikle ayrıldı. Yeni yuvasında ilk kez 2 farklı geriye düşen Şenol Güneş’in öğrencileri, taraftarı önünde 1 puanı almasını bildi. İki kulübün girişimleri sonrasında tam 5 yıl sonra deplasman yasağının kaldırıldığı maçta Kartal, ilk kez yenilenen stadında sahadan 1 puanla ayrıldı. Daha önce çıktığı 5 maçın tamamını kazanan Beşiktaş’ta Aboubakar, Talisca, Adriano, Gökhan İnler ve Fabricio gibi isimler ilk kez derbi heyecanı yaşadı.

Beşiktaş-Galatasaray derbisinde tartışılan pozisyon

Gökhan ve Caner’in heyecanı

Galatasaray Yönetimi’nin Başkan Dursun Özbek yönetiminde ilk kez tam kadro yer aldığı Vodafone Arena’da; daha önceden Fenerbahçe forması giyen yıldızlar Gökhan Gönül ve Caner Erkin, Beşiktaş formasıyla ilk defa bir Galatasaray derbisinde görev yaptı.

Şenol Güneş: Ne hain oluruz, ne kahraman!

Haberin Devamı
YORUM YAZ