MENÜ

‘Fenerbahçe'yi ezberledik'

Bu sözler Gaziantepspor’un kaptanı Elyasa’ya ait... FANATİK’e konuşan tecrübeli futbolcu, “Gece gündüz rakibimizi çalıştık. En büyük kozumuz İsmail (Kartal) hoca. Kadıköy’de ne yapmamız gerektiğini çok iyi biliyoruz” dedi.

‘Fenerbahçe'yi ezberledik'

Kupada Eyüpspor’u safdışı bırakan Gaziantepspor, Fenerbahçe maçı öncesi İstanbul’da kampa girdi. Kırmızı- Siyahlılar’ın kaptanı Elyasa, FANATİK’e konuşurken, takımın son durumunu değerlendirdi.

Fenerbahçe karşılaşmasıyla ilgili iddialı sözler sarf etti. İşte Elyasa’nın sözleri...

“Geçen hafta Başakşehir karşısında müthiş oynadık. 3 puanı hakettiğimiz maçta rakibimiz kazandı. 90 dakika sonunda Başakşehirli oyuncular ve rakibin hocası geldi tebrik etti. Biz o kadar iyi oynadık ki, sevinemediler. O maçta hakkımız beraberlik bile değildi. Ancak geride kaldı. Biz hafta boyunca sürekli Fenerbahçe’ye çalıştık. Gece gündüz rakibi analiz ettik. Onları ezberledik. En büyük kozumuz ise İsmail (Kartal) hoca. Fenerbahçe’yi çok iyi tanıyor. Bize her şeyi anlattı. Kadıköy’de neler yapmamız gerektiğini iyi biliyoruz”

‘Kapanarak oynamayacağız’

Fenerbahçe deplasmanında hedefimiz sadece galibiyet değil, güzel de bir futbol oynamak. Kaliteli yabancılar aramıza katıldı. Kimse bizim Kadıköy’de kapanarak oynayacağımızı zannetmesin. Elimizden geleni ortaya koyacağız”

Ömer Necati Albayrak

Haberin Devamı
YORUM YAZ