MENÜ

Beşiktaş'ta derbi primi 450 bin TL

Siyah-Beyazlı yönetim, bugünkü tarihi derbinin kazanılması halinde takıma dağıtılacak prim miktarını açıkladı.

Beşiktaş'ta derbi primi 450 bin TL

Beşiktaş yönetimi, bugünkü tarihi derbinin kazanılması halinde takıma dağıtılacak prim miktarını açıkladı.

Yönetim kuruluyla geçen gün bu konuyu görüşen Başkan Fikret Orman’ın, Vodafone Arena’dan 3 puanla çıkılması halinde oyunculara kişi başı 25 bin TL dağıtılacağını açıkladığı bildirildi.

Bu gelişme sonrasında eğer Beşiktaş bu akşamki maçı kayıpsız geçerse yönetimin kasasından 18 kişi için toplamda 450 bin TL çıkacak.


Ünlüler hangi takımlı? İşte Fanatik Ünlüler


Derbide hava durumu belli oldu

2016-2017 Turgay Şeren Sezonu'ndaki ilk derbi bu akşam oynanacak. Son şampiyon Beşiktaş, Vodafone Arena ilk defa derbiye çıkacak.

2016-2017 sezonun ilk derbisi bu akşam Beşiktaş ile Galatasaray arasında oynanacak. Peki maç saatinde hava durumu nasıl olacak? İşte maçın oynanacağı saatte Beşiktaş'taki hava durumu...

Süper Lig'in ilk derbisinde bu akşam Beşiktaş ile Galaatsaray, Vodafone Arena'da saat 20:00'de karşılaşacak. Maçın oynanacağı vakitte vodafone Arena ve çevrisindeki hava durumu belli oldu.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden edinilen bilgilere göre; maç saatinde Vodafone Arena'da hava sıcaklığının 16 derece olması bekleniyor. Havanın açık ve nemin yüzde 72 olması öngörülürken yağış olması ise beklenmiyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ