MENÜ

Ceyhun Gülselam: Beşiktaş'tan korkmuyoruz

Vodafone Arena deplasmanı öncesi Karabükspor’un yıldızı Ceyhun Gülselam FANATİK’e konuştu: “Rakibimiz güçlü ama korkmuyoruz. Beşiktaş’ı iyi analiz ettik. Hocamızın dediği gibi; oynadığımız futboldan zevk almaya çalışacağız”

Ceyhun Gülselam: Beşiktaş'tan korkmuyoruz

Sezona süper başlayan Anadolu’nun en hazır takımı görünümündeki Karabükspor, gözünü Beşiktaş’a dikti. Mavi Ateş’in dinamosu Ceyhun Gülselam FANATİK’e maç öncesi açıklamalarda bulundu.

Başarılı futbolcu, “Sezona iyi başladık. Son saniye golüyle kaybettiğimiz bir Galatasaray karşılaşması var. Sonrasında Rize’yi yendik. Uyum sorununu çabuk aştık ve formdayız. Kamp dönemindeki sıkı çalışmamızın karşılığını alıyoruz” dedi.

‘Hocamız çok disiplinli’

Hocası Igor Tudor’u anlatan Ceyhun, “Tatlı sert uyarılar yapan disiplinli bir teknik adam. Futbolcu olarak kariyeri zaten tartışılmaz. İstekli, çalışkan ve disiplin bir hocamız var. Bize her zaman ‘futboldan zevk alın’ diyor. Biz de Beşiktaş deplasmanında bunu yapacağız” ifadesini kullandı.

‘1 puan değil...’

Beşiktaş’ın oldukça güçlü yanları olduğunu vurgulayan Ceyhun, “Buna rağmen kimseden korkmuyoruz. Karabükspor olarak kesinlikle düşüncemiz 1 puan değil, galibiyeti hedefliyoruz. Beşiktaş’ı çok iyi analiz ettik. Güzel ve göze hoş gelen bir oyun ortaya koymayı hedefliyoruz. Hocamızın dediği gibi futboldan zevk almaya çalışacağız” diye konuştu.

Safa Can Konuksever

Haberin Devamı
YORUM YAZ