MENÜ

Bilic'ten Richards çalımı

Sağ bek Micah Richards’tan haber bekleyen Trabzonspor’a Slaven Bilic rakip oldu. West Ham United’ın, 2 milyon Euro’luk teklifi Aston Villa’nın kafasını karıştırırken, Fırtına’nın bu bölgeye takviye için acele etmeyerek devre arasını bekleyebileceği öğrenildi.

Bilic'ten Richards çalımı

Teknik Direktör Ersun Yanal’ın isteği doğrultusunda sağ bek Micah Richards konusunda Aston Villa ile el sıkışan Trabzonspor’a hiç de yabancı olmayan bir ismin rakip olduğu ortaya çıktı. Daily Mirror ve ESPN’nde yer alan haberlere göre,

28 yaşındaki deneyimli savunmacı için Slaven Bilic’in ekibi West Ham United’ın kiralama teklifi yaptığı kaydedildi.

2 milyon Euro önerildi

Hırvat teknik adam Bilic’in Premier Lig’in ilk 3 haftasında sorun yaşadığı sağ bek bölgesi için Micah Richards takviyesi istediği, West Hamlı yetkililerin de Aston Villa ile temasa geçerek 2 milyon Euro gibi yüksek bir kiralama bedeli önerdiği belirtildi. Yüksek kiralama bedeli sonrası Aston Villa’lı yöneticilerin kafası karışırken, Trabzonspor’un transferin son dakikalarında nasıl bir karşı hamle yapacağı merakla bekleniyor. Bordo-Mavililer’in, kötü haber sonrası acele etmeyerek alternatif isimleri askıya aldığı, yapılacak çalışma sonrası devre arası transfer döneminde takviyenin gerçekleştirileceği gelen haberler arasında.


Micah Richards kimdir?

Haberin Devamı
YORUM YAZ